fbpx

Sala pentru jocuri de carti

In zona The Living Room, exista un spatiu de destinat celor care iubesc jocurile de carti sau alte jocuri. Patru computere si mese interactive sunt disponibile pentru oaspeti in timpul croazierei.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Centru de Conferinte The Meeting Place

The Meeting Place, prin capacitatea sa de organizare, de transformare a spatiului, lasa centrele de conferinte conventionale in urma, in port. Acest centru de 183 metri patrati este configurat pentru sesiuni generale, conferinte, sali de clasa, banchete sau cocktailuri. Alegeti amenajari in stil teatru, clasa, in forma de U sau circulare. Spatiul, de asemenea, se poate transforma perfect, din zi in noapte, cu mese de bar inalte sau scaune de lounge. Sistemele audiovizuale – de la microfoane fara fir la mini placa de sunet – sunt standard. O tabla electronica inregistreaza sesiunile de brainstorming iar ecranele LED impresionante de 98 inchi si 75 inchi au un impact puternic asupra intalnirilor de afaceri.

vezi detalii »
Galerie arta pe Celebrity Cruises

Galerie de arta

Rafinament si extravaganta este ceea ce veti experimenta in galeria noastra de arta pe mare. Participati la licitatiile de arta organizate la bord sau achizitionati un suvenir irezistibil care sa va aminteasca mereu de minunata vacanta de pe croaziera.

vezi detalii »
Tea Coffee Shop pe Royal Caribbean International

Tea & Coffee Shop

Meniul de la Coffee & Tea Shop pune in evidenta toate bauturile dvs. calde si reci preferate: de la ceaiuri chinezesti originale pana la creatii si specialitati clasice de cafea, care va duc de la Est la Vest. Doriti tot ce este mai bun din ambele lumi? Alegeti dintr-o selectie bogata, toate combinate cu produse de patiserie din intreaga lume. 

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!