fbpx

DESCOPERITI PLACEREA DE A CALATORI ALTFEL

Vase Azamara

ITINERARII

CAPTIVANTE

ACTIVITATI

DINTRE CELE MAI VARIATE

DESTINATII

ORIUNDE IN LUME

VASELE NOASTRE SUNT

DESTINATII IN SINE

Pe toate vasele veti gasi o multitudine de optiuni de servire a mesei, de distractie, tehnologie de ultima generatie si nenumarate activitati pentru copii. Fie ca preferati activitatile antrenante de la bordul vasului  sau doriti sa va retrageti in oaza de relaxare a centrului spa, avem cu siguranta, ceva de oferit pentru fiecare.

Azamara Journey

Un luxos hotel boutique pe mare, Azamara Journey® este un vas de dimensiuni medii, intim si niciodata aglomerat, alegerea ideala pentru exploratorul modern.

Azamara Onward

Va invitam sa urcati la bordul noului vas Azamara Onward si calatoriti catre cele mai ascunse giuvaiere, catre cele mai frumoase si vechi orase ale Globului. Construita pentru a...

Azamara Pursuit

Lansarea Azamara Pursuit℠ in 2018 a deschis noi orizonturi, oferind oportunitatea oaspetilor nostri de a descoperi noi destinatii din mai multe colturi ale lumii. Azamara Pursuit ofera unele dintre...

Azamara Quest

Un luxos hotel boutique pe mare, Azamara Quest® este un vas de dimensiuni medii, intim, alegerea ideala pentru exploratorul modern.

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE clienti

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!​

Afli intotdeauna primul despre ofertele noastre speciale, primesti doza saptamanala de inspiratie pentru urmatoarea ta vacanta sau cele noi articole de pe blogul nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru