fbpx
Croaziere In Caraibe, Perfect Day at CocoCay
Va invitam intr-o noua destinatie de senzatie: The Perfect Day @ CocoCay

CATEGORII

Ce este Perfect Day at CocoCay?

Perfect Day at CocoCay este o destinatie privata situata in Bahamas, exclusiv pentru oaspetii Royal Caribbean. Aici veti gasi nenumarate cai de relaxare si va puteti bucura de plaje minunate si de apa limpede precum cristalul si, in plus, de experiente palpitante cum ar fi incredibilul Thrill Waterpark, tiroliana si toate sporturile nautice pe care vi le puteti imagina.


Unde pot gasi mai multe informatii despre Perfect Day at CocoCay, cum ar fi ce tipuri de topogane, cabane, plaje si piscine ofera?

Insula este plina de noi atractii si felurite moduri de relaxare. Pentru a explora toate atractiile si noile facilitati, va rugam sa accesati pagina: RoyalCaribbean.com/PerfectDayCocoCay.

Cand se deschide Perfect Day at CocoCay?

Noile atractii si experiente de la Perfect Day at CocoCay se vor deschide in etape, cu finalizarea completa planificata in decembrie 2019. Va rugam sa regasiti datele de deschidere mai jos:

     Noul dig va incepe sa primeasca oaspetii pe insula in ianuarie 2019.
     Thrill Waterpark, tiroliana, parcul acvatic Splashaway Bay, balonul cu heliu – Up, Up and Away, galionul Captain Jack’s, restaurantul cu preparate tip gratar Skipper’s Grill, restaurantul Captain Jack’s, Chill Island, restaurantul Chill Grill si piscina cu apa dulce Oasis Lagoon se vor deschide in mai 2019.
     South Beach, clubul de pe plaja, Coco Beach, si cabanele deasupra apei se vor deschide in decembrie 2019.
    Men
tionam ca aceste date ar putea fi modificate in functie de evolutia lucrarilor.

Ce experiente voi avea daca vizitez insula inainte de data de finalizare a proiectului Perfect Day at CocoCay?

Facem toate eforturile pentru a minimiza impactul lucrarilor in desfasurare asupra activitatii oaspetilor nostri. Toate plajele si facilitatile noastre nemaipomenite, pe care oaspetii nostri le cunosc si le indragesc sunt inca disponibile, printre care, dintre preferintele oaspetilor, barul plutitor si plaja Serenity.


Oaspetii pot aduce drone la bordul unui vas de croaziera Royal Caribbean?

Da. Oaspetii sunt bineveniti sa aduca drone pe vasele pe croaziera si acestea pot fi utilizate numai pe uscat si in afara zonei portuare. Cu toate acestea, dronele nu pot fi utilizate niciodata la bordul navei si nici in destinatiile private ale Royal Caribbean: Perfect Day at CocoCay, Bahamas sau in Labadee, Haiti.

In timp ce va aflati la bord, dronele trebuie sa fie depozitate in siguranta, in cabina dumneavoastra. Dronele utilizate la bordul vasului vor fi confiscate pana la sfarsitul croazierei. Se va emite un avertisment privind politica de conduita a oaspetilor, iar acestia pot fi supusi procedurii de debarcare, pe cheltuiala proprie, din cauza folosirii dronei la bordul vasului.

Oaspetii isi asuma intreaga responsabilitate pentru faptul ca au inteles toate regulile autoritatilor locale referitoare la utilizarea dronei si pentru a obtine toate permisiunile necesare in acest sens. Pot fi reguli diferite de la o tara la alta. Orice raspundere, inclusiv daune produse asupra mediului inconjurator cauzate de folosirea dronei, cade in responsabilitatea oaspetelui. Royal Caribbean nu isi asuma nicio raspundere pentru dronele oaspetilor, care pot fi confiscate de autoritatile locale pe motivul incalcarii legilor locale sau pe motiv de accident sau vatamare provocata de utilizarea dronei.


Cum pot gasi vasele si itinerariile care viziteaza Perfect Day at CocoCay?

Trebuie doar sa vizitati pagina noastra de start de pe site-ul www.rccl.ro si sa cautati croaziere incepand cu luna mai 2019. Va trebui sa setati filtrul de destinatie in Bahamas, Caraibe si Bermuda si se vor afisa toate itinerariile cu oprire la Perfect Day at CocoCay.


Pot sa folosesc pachetele de bautur
a, de internet Wi-Fi sau pachetul pentru servire a meselor la Perfect Day at CocoCay?

Sigur ca da! Bauturile si pachetele Wi-Fi achizitionate la bord sau la sectiunea Cruise Planner vor fi active pe insula. De asemenea, va puteti bucura gratuit de cinci noi locatii unde puteti lua masa, plasate pe intreg teritoriul insulei.

Pot sa stau peste noapte la Perfect Day at CocoCay? Exista activitati la dispozitia clientilor peste noapte?

Suntem
in faza de proiect pentru a pune la dispozitia oaspetilor diverse posibilitati de a poposi peste noapte si pentru ca locatia sa se preteze la opriri mai lungi ale vaselor, in viitor. Pentru mai multe detalii, ramaneti in legatura cu noi.


Se percepe o taxa de acces sau exista un cost suplimentar pentru a vizita Perfect Day at CocoCay?

Cele mai multe dintre experientele de la Perfect Day at CocoCay sunt gratuite si am adaugat chiar si mai multe atractii si experiente la CocoCay, fara niciun cost suplimentar. Printre acestea se numara Oasis Lagoon, cea mai mare piscina cu apa dulce din Caraibe, galionul naufragiat Captain Jack’s, cu nenumarate tobogane si tunuri cu apa, cel mai mare parc acvatic al nostru de pana acum – Splashaway Bay si noi terenuri sportive la South Beach. Sa nu mai vorbim despre plajele considerabil imbunatatite, cum ar fi Chill Island si South Beach – ambele ofera o multitudine de sezlonguri gratuite si activitati la plaja. Si intre aventuri, va puteti umple bateriile in oricare dintre cele cinci locatii noi de servire a mesei, amplasate pe tot cuprinsul insulei – cu acces gratuit.
De asemenea, aveti posibilitatea sa alegeti dintre mai multe experiente unice, disponibile contra cost. Tarifele variaza in functie de sezon, dar oaspetii cu rezervare confirmata pot accesa sec
tiunea Cruise Planner pentru a verifica tarifele valabile pentru perioada itinerariului rezervat, cat si pentru cele mai mari reduceri aplicate acestora.

Experien
te oferite gratuit:
– Divertisment:
 Splashaway Bay
℠/ (gratuit)
 Galionul Captain Jack’s
℠/ (gratuit)
Locatii de servire a mesei:
 Skipper’s Grill
/ (gratuit) 
 Chill Grill
/ (gratuit) 
 Snack Shack (3 loca
tii pe insula) / (gratuit)
– Piscine:
 Oasis Lagoon
℠/ (acces gratuit)
         Sezlonguri
si prosoape / (gratuit) 
– Plaje:
 Chill Island
℠ / (acces gratuit)
         
Sezlonguri si prosoape / (gratuit) 
 South Beach
/ (acces gratuit)
        
  Sezlonguri / (gratuit)    
          Terenuri de sport
/ (gratuit)    
         
Sedinte de fitness / (anumite sedinte cu acces gratuit)
– Mai multe facilita
ti:
 Du
suri cu apa dulce / (gratuit)  
 Transport cu tramvaiul
/ (gratuit)  
 Acces pe plaj
a pentru scaune cu rotile / (gratuit) 

Servicii contra cost:
– Divertisment:
 Parcul acvatic Thrill Waterpark
℠ (include 13 tobogane, Wave Pool, Adventure Pool, masa la restaurantul Snack Shack gratuit, sezlonguri si prosoape) / Taxa de acces / O zi intreag 44 – 99 $/ persoana; O jumatate de zi (doar dupa-amiaza : 39 – 74 $;  Copiii cu varsta de pana la 3 ani: gratuit; Inchiriere cabana: permite acces gratuit pentru pana la 6 persoane. Inchirierea se poate face pentru o zi intreaga (nu se poate face si pentru o jumatate de zi). Pentru tarife va rugam sa consultati FAQ, la sectiunea cabana.
 Parcul acvatic Thrill Waterpark + tiroliana / Tarif pe pachet / O zi
intreaga: 99 – 179 $/persoana, o jumatate de zi: 89 – 149 $/persoana
 Tiroliana / Contra cost / 79 – 139 $/persoana
  Balonul cu heliu Up, Up and Away / Contra cost / Copiii incepand cu varsta de 13 ani: 39 – 99 $/persoana; Copiii cu varsta intre 4 – 12 ani: 24 – 64 $/persoana; Copiii pana la varsta de 4 ani neinpliniti: gratuit
 – Plaje:
 Coco Beach Club
℠(include accesul la plaja privata, la Club House, la piscina infinity, masa la restaurant The Grille la Coco Beach Club – gratuit, sezlonguri si prosoape / Taxa de acces / Copiii incepand cu varsta de 13 ani: 54 – 99 $/persoana; Copiii cu varsta intre 4 – 12 ani: 34 – 69 $/persoana; Copiii pana la varsta de 4 ani neimpliniti: gratuit; Inchiriere cabana: permite acces gratuit pentru maxim 8 persoane. Pentru tarife va rugam sa consultati FAQ, la sectiunea cabana.
– Locatii de servire a mesei:
Restaurant Captain Jack
‘s℠/ À la carte / Tarife conform meniului
– Mai multe facilitati:
Cabane, cazare pe timpul zilei pe
intreg cuprinsul insulei / Taxa de inchiriere / Pentru tarife va rugam sa consultati cabana FAQ.
Umbrele pe
intreg cuprinsul insulei / Taxa de inchiriere
Servicii de
inchiriere pe plaja (kayaks, echipament de snorkeling, etc.) / Taxa de inchiriere / Tarife variabile
Servicii Spa (Coco Beach Club & Chill Island)
/ Contra cost / Tarife in conformitate cu meniul de tratamente oferite

* Tarifele sunt estimative, acestea pot varia in functie de sezon si se pot modifica fara o notificare in prealabil.
Toate barurile
si statiile cu autoservire a berii sunt à la carte, se percep tarifele din meniu.

Exista acces la internet Wi-Fi de mare viteza la Perfect Day at CocoCay?

Exista, si daca ati achizi
tionat un pachet de internet VOOM de mare viteza, il puteti folosi si pe insula si puteti incepe imediat sa va postati amintirile.

Care este modalitatea de acces la Thrill Waterpark, la Perfect Day at CocoCay? Cum se va face accesul pentru pachetul de o jumatate de zi si pentru pachetul de o zi intreaga? Pot iesi si reintra in parc dupa bunul meu plac?
Pentru a va asigura intrarea la Thrill Waterpark,
se vor folosi bratarile de acces. Odata ce aveti aceasta bratara, puteti intra si iesi din parc oricat de des va doriti. Pachetele de o jumatate de zi sunt disponibile numai in cursul dupa-amiezii.


Exista dulapioare de depozitare disponibile pentru inchiriere la Perfect Day at CocoCay?

Da, dulapioarele pentru depozitare sunt disponibile pe tot cuprinsul insulei, contra unei taxe de inchiriere nominala. De asemenea, veti gasi dusuri cu apa dulce, toalete si vestiare disponibile gratuit pe insula.

Exista sezlonguri, prosoape si umbrele de plaja disponibile la Perfect Day at CocoCay?

Bineinteles! Prosoapele si sezlongurile sunt gratuite pentru toti oaspetii nostri. Umbrelele sunt disponibile pentru inchiriere, contra unei taxe nominale.


Cum pot rezerva diferite facilitati, cum ar fi cabanele si cazarea pe timpul zilei si accesul la anumite experiente cum ar fi tiroliana, balonul cu heliu Up, Up and Away si la parcul acvatic Thrill Waterpark?

Cea mai buna modalitate pentru a va planifica timpul si pentru a rezerva accesul la experientele de pe insula este sa accesati site-ul companiei, la sectiunea CruisePlanner (RoyalCaribbean.com/CruisePlanner). Tarifele se schimba in mod regulat din cauza sezonalitatii si a actualizarii promotiilor, dar in CruisePlanner se gasesc intotdeauna cele mai recente tarife – si tarifele cu cele mai mari reduceri, cand rezervati dinainte aceste servicii. Imediat dupa ce va rezervati croaziera, veti si putea incepe sa va planificati aventura.

Ce fel de cabane sunt disponibile la Perfect Day at CocoCay si care este costul lor de inchiriere?

Exista o multime de optiuni pentru a va relaxa la umbra, incepand cu umbrele de plaja, leagane suspendate tip scoica si paturi disponibile peste zi (contra unei taxe de inchiriere), plus cabane disponibile la plaja, parcul acvatic Thrill Waterpark si piscina cu apa dulce Oasis Lagoon. Sau petreceti ziua de plaja la un alt nivel, intr-o cabana deasupra apei la Coco Beach Club, care poate gazdui pana la opt oaspeti si care vine la pachet cu servicii adiacente, un hamac privat, un mini-bar si propriul dumneavoastra tobogan la mare.

Unele cabane vin la pachet si cu beneficii suplimentare. Daca rezervati o cabana la parcul acvatic Thrill Waterpark, va veti bucura de acces gratuit la toate toboganele si activitatile din interiorul acestuia, pentru un grup de pana la sase oaspeti. Daca rezervati o cabana la Coco Beach Club (inclusiv una dintre cabanele deasupra apei), va veti bucura de acces gratuit la club, pentru un grup de pana la opt oaspeti.

Tariful cabanelor variaza in functie de sezon. Puteti gasi tarifele mai jos. Pentru tarife exacte, va recomandam sa vizitati sectiunea Cruise Planner (RoyalCaribbean.com/CruisePlanner, dupa ce confirmati rezervarea dumneavoastra de croaziera) – cel mai bun mod de a va planifica timpul la Perfect Day at CocoCay. In CruisePlanner, puteti gasi intotdeauna cele mai recente tarife si cele mai mari reduceri aplicate pentru itinerariul dumneavoastra, atunci cand rezervati dinainte.

TARIFE CABANE
Chill Island Cabanas / Tarife: 299 – 569 $/persoana / Permite cazarea unui grup de pana la 8 persoane
Oasis Lagoon Cabanas / Tarife:
299 – 569 $/persoana / Permite cazarea unui grup de pana la 8 persoane
Thrill Waterpark Cabanas
/ Tarife: 499 – 869 $/persoana / Permite cazarea unui grup de pana la 6 persoane; Include acces gratuit in parc
Coco Beach Club Beach Cabanas / Tarife: 949 – 1549 $/persoana / Permite cazarea unui grup de pana la 8 persoane; Include acces gratuit in club
Coco Beach Club Overwater Cabanas /
Tarife: 999 – 1549 $/persoana / Permite cazarea unui grup de pana la 8 persoane; Include acces gratuit in club

* Tarifele sunt estimative, acestea pot varia in functie de sezon si se pot modifica fara o notificare in prealabil.


Am nevoie de cardul SeaPass pentru a intra la Perfect Day at CocoCay?

Veti avea nevoie de cardul SeaPass pentru a debarca
si a vimbarca pe vas. De asemenea, tot cu acesta veti plati cheltuielile facute pe insula. Va anuntam ca exista si o Piata de Paie pe insula, cu obiecte artizanale din Bahamas, unde se accepta numai plati in numerar (USD).

Cum platesc pentru cheltuielile facute la Perfect Day at CocoCay?

Veti avea nevoie de cardul SeaPass pentru a plati cheltuielile de pe insula. Va rugam sa retineti ca exista si o Piata de Paie pe insula, cu obiecte artizanale din Bahamas, unde se accepta numai plati in numerar (USD).


Exista restrictii privind varsta, inaltimea sau greutatea sau alte cerinte pentru a putea accesa toboganele, tururile si experientele de la Perfect Day at CocoCay?

Nu exista restrictii de varsta pentru a accesa facilitatile si experientele de la Perfect Day at CocoCay. Unele tobogane si activitati au restrictii de inaltime si greutate; va rugam sa consultati tabelul de mai jos pentru detalii. Multe dintre celelalte experiente de pe insula, cum ar fi balonul cu heliu Up, Up and Away, piscina cu apa dulce Oasis Lagoon si galionul Captain Jack’s, sunt deschise tuturor aventurierilor.

RESTRICTII DE INALTIME SI GREUTATE:
Toboganul cu ap
a Daredevil’s Peak / Inaltimea platformei: 135 feet (cca. 41 m) / Inaltime: minim 48 inch (cca. 1,22 m) / Limita maxima de greutate: 300 lbs (cca. 136 kg)
Toboganul cu ap
a Dueling Demons / Inaltimea platformei: 75 feet (cca. 22.8 m) / Inaltime: minim 48 inch (cca. 1,22 m) / Limita maxima de greutate: 300 lbs (cca. 136 kg)
Toboganul cu apa Screeching Serpent / Inaltimea platformei: 50 feet (cca. 15.2 m) / Inaltime: minim 48 inch (cca. 1,22 m) / Limita maxima de greutate: 300 lbs (cca. 136 kg)
Toboganul cu apa Green Mamba / Inaltimea platformei: 50 feet (cca. 15.2 m) / Inaltime: minim 48 inch (cca. 1,22 m) / Limita maxima de greutate: 300 lbs (cca. 136 kg)
Toboganul cu apa Manta Raycers / Inaltimea platformei: 25 feet (cca. 7.6 m) / Inaltime: minim 40 inch (cca. 1,02 m) / Limita maxima de greutate: 300 lbs (cca. 136 kg)
Toboganul cu apa Slingshot / Inaltimea platformei: 60 feet (cca. 18.3 m) / Inaltime: minim 48 inch (cca. 1,22 m) sau minim 40 inch (cca. 1.02 m) daca se poarta o vesta de salvare/ Limita maxima de greutate pentru o singura persoana: 300 lbs (cca. 136 kg); Limita de greutate totala a plutei: 550 lbs (cca. 249.5 kg)
Toboganul cu apa The Twister / Inaltimea platformei: 60 feet (cca. 18.3 m) / Inaltime: minim 48 inch (cca. 1,22 m) sau minim 40 inch (cca. 1.02 m) daca se poarta o vesta de salvare/ Limita maxima de greutate pentru o singura persoana: 300 lbs (cca. 136 kg); Limita de greutate totala a plutei: 550 lbs (cca. 249.5 kg)
Toboganul cu apa Splash Speedway / Inaltimea platformei: 40 feet (cca. 12.2 m) / Inaltime: minim 42 inch (cca. 1,07 m) / Limita maxima de greutate: 300 lbs (cca. 136 kg)
Piscina Adventure Pool / Oaspe
tii cu inaltimea sub 48 inch (cca. 1,22 m) trebuie sa poarte tot timpul o vesta de salvare / Fara limita de greutate
Piscina Wave Pool / Oaspetii cu inaltimea sub 48 inch (cca. 1,22 m) trebuie sa poarte tot timpul o vesta de salvare / Fara limita de greutate
Tobogane Splashaway Bay
/ Inaltimea maxima admisa este de 42 inch (cca. 1,07 m) / Limita maxima de greutate: 200 lbs (cca. 90.7 kg)
Tiroliana / F
ara limita de inaltime / Limita de greutate: minim 50 lbs (cca. 22.7 kg) si maxim 300 lbs (cca. 136 kg)

Exista un program pentru copii sau programul Adventure Ocean la Perfect Day at CocoCay?

Nu va fi un program special de ingrijire a copiilor pe timpul zilei pe insula, dar echipa de la Adventure Ocean va gazdui activitati pentru copii si pentru familiile lor, la bordul vasului. Programul de pe insula este inca in curs de a fi stabilit. Accesul la Adventure Ocean va ramane deschis, la bordul vasului, pentru familiile care aleg sa ramana pe vas.

Exista o zona rezervata numai pentru adulti la Perfect Day at CocoCay?

Momentan, toate locatiile si activitatile sunt deschise oaspetilor de toate varstele. Dar tinand cont de marimea insulei si gama de experiente dintre care puteti alege, veti gasi cu siguranta si o locatie cu atmosfera pe care o doriti, de la plajele relaxante si pana la cele care ofera multe activitati, de la locurile de relaxare din jurul piscinei Oasis Lagoon si pana la sectiunea cu intrare inclinata, dedicata copiilor.

Exista facilitati pentru oaspetii cu nevoi speciale care viziteaza Perfect Day at CocoCay, cum ar fi scaune cu rotile? Este insula accesibila pentru acesti oaspeti?

Da, insula este accesibila pentru persoanele cu nevoi speciale, dar unele experiente nu sunt. Exista scaune cu rotile disponibile gratuit pentru acces la plaja, cat si servicii de transport pe insula cu tramvaiul. Piscina cu apa dulce Oasis Lagoon este, de asemenea, accesibila, la fel ca si piscina cu valuri Thrill Waterpark. Cu toate acestea, turnurile spre toboganele parcului acvatic au scari, la fel ca si turnul de la linia de tiroliana.

Perfect Day at CocoCay va avea o zona exclusiva pentru membrii Crown and Anchor Society si pentru oaspetii cazati in apartamente?

In acest moment, nu exista ceva planificat special pe insula pentru membrii diferitelor niveluri Crown & Anchor Society.

Exista salvamari la fiecare piscina si la fiecare plaja la Perfect Day at CocoCay?

Avem un parteneriat cu StarGuard, principalul furnizor care ofera servicii de salvamar, pentru a ne asigura ca avem salvamari la fiecare piscina si la fiecare tobogan, precum si in locatiile recomandate de pe plaja. Cu toate acestea, chiar si cu prezenta salvamarilor, indemnam parintii sa-si supravegheze copiii ori de cate ori se afla in preajma apei.

Exista modalitati de transport pe insula Perfect Day at CocoCay?

Transportul cu tramvaiul pe insula este programat pe durata zilei, la fiecare 15 minute si include cinci statii: Thrill Waterpark, South Beach, Coco Beach Club, Chill Island si Oasis Lagoon. O linie de tramvai va servi si zona Coco Beach Club®, exclusiv la orele de varf din cursul diminetii. Toate tramvaiele sunt accesibile pentru persoanele cu nevoi speciale.

Perfect Day at CocoCay ofera cursuri de fitness cum ar fi yoga si Zumba?

Da, pe insula se ofera cursuri de fitness. Verificati programul de activitati odata ce va aflati la bord, pentru a verifica ce fel de sedinte sunt disponibile si cand. Clasele oferite variaza in functie de nava si itinerariu; unele sunt gratuite, altele sunt contra cost.

Este disponibila mancarea kosher la Perfect Day at CocoCay?

Nu se prepara mancare kosher pe insula Perfect Day at CocoCay, dar cu toate acestea, solicitarile pentru mancarea kosher pot fi onorate la bordul vaselor Royal Caribbean.


Voi putea sa gasesc optiuni de mancare fara gluten si meniu vegetarian la Perfect Day at CocoCay? Daca am alte nevoi alimentare?

Veti putea gasi variante din meniu fara gluten si vegetariene disponibile la toate locatiile de servire a mesei de pe insula, precum si alte optiuni, care se potrivesc majoritatii nevoilor diferitelor diete.


Se recicleaz
a gunoiul de la Perfect Day at CocoCay?

Da, avem un puternic program de reciclare pe insula. Cea mai mare parte a gunoiului este reciclata, in timp ce alta parte este trimisa inapoi la vas pentru a fi eliminata in mod corespunzator. In plus, facem mari eforturi pentru a reduce utilizarea materialelor plastice pe vasele noastre si acest program il vom extinde si la destinatiile noastre private, pe insula.

Exista zone dedicate fumatului la Perfect Day at CocoCay?

Tigarile, tigaretele, tigarile electronice si pipele sunt permise numai in zonele destinate fumatului. Va rugam sa verificati insemnele de pe insula pentru locatiile specifice.


Unde pot sa-mi incarc telefonul la Perfect Day at CocoCay?

Statiile de incarcare a telefoanelor vor fi disponibile in cabane si in locatiile publice selectate, cu utilizare gratuita.


Vor exista fotografi si oportunitati de fotografiere la Perfect Day at CocoCay? Pot fi achizitionate fotografiile facute pe insula ca parte a unui pachet de fotografii?

Inca lucram la diferitele moduri de a imortaliza experientele dumneavoastra la Perfect Day at CocoCay, pe masura ce experimentati toate activitatile, modalitatile de relaxare si toata frumusetea pe care le poate oferi insula. Acestea vor include probabil unele oportunitati de fotografiere, care vor fi disponibile ca parte a pachetelor foto, plus alte experiente premium de fotografiere si video, oferite contra unei taxe separate.

Daca rezerv o excursie de tarm la Perfect Day at CocoCay, cum ar fi accesul la parcul acvatic, tiroliana sau o cabana,  si  sunt conditii de vreme rea, ploaie sau vant, care determina anularea excursiei, voi putea primi o rambursare?

Daca rezervarea dumneavoastra este anulata de biroul Shore Excursions, veti primi rambursare integrala pe contul dumneavoastra deschis la bordul vasului. Toate excursiile noastre oferile la Perfect Day at CocoCay au aceeasi politica cu restul excursiilor noastre la tarm din alte destinatii globale.

Politica de anulare:

Excursiile pot fi modificate sau anulate fara penalizari cu pana la 48 de ore inainte de sosirea in port. Tururile care implica zboruri, bilete de tren, evenimente speciale, innoptari, sederi la hotel si calatorii private, trebuie anulate cu pana la 30 de zile inainte de data de imbarcare pentru a evita penalizarile. Se mai pot aplica si alte restrictii.

In cazul in care o excursie pe insula este anulata din cauza conditiilor meteorologice, se va face o rambursare completa in contul dumneavoastra deschis la bordul vasului.

Politica de modificare:

Termenul limita pentru modificarea tururilor este de pana la 48 de ore inainte de sosirea in port.

Exista o piscina sau o zona pentru copii si pentru bebelusi, unde sa poata inota la Perfect Day at CocoCay?

Bebelusii si copiii mici cu scutece de inot pot inota in toate piscinele si in apa oceanului, la toate plajele.

Ce facilitati medicale sunt disponibile la Perfect Day at CocoCay?

Exista doua puncte de prim ajutor pe insula, mentionate prin indicatoare si harti, cu simbolul crucii albe, recunoscut universal. Pentru situatiile medicale de urgenta, exista un plan de reactie, prin care se va aduce oaspetele inapoi la nava pentru tratament.


Pot sa-mi organizez nunta la Perfect Day at CocoCay?

Da, va puteti casatori la Perfect Day at CocoCay, in timp ce vasul dumneavoastra de croaziera face escala pe insula – cu disponibilitate in curs de asteptare, pentru una dintre locatiile noastre de nunta de pe insula. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Share PE:

Twitter
Telegram
WhatsApp

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA

Afli intotdeauna primul despre ofertele noastre speciale, primesti doza saptamanala de inspiratie pentru urmatoarea ta vacanta sau cele mai noi articole de pe blogul nostru.

MAI MULTE
articOle

Destinatii

10 cele mai sanatoase tari din lume

Suntem convinsi ca pe lista obiectivelor de realizat in 2020 ati inclus pe langa calatorii si un mod de viata mai sanatos. Pentru a le bifa pe amandoua va propunem unele dintre cele mai recunoscute tari din lume in materie de conditii de trai si sanatate a populatiei.

citeste articol »
Destinatii

6 cocktail-uri clasice si povestea din spatele lor

Izolati la domiciliu?
Nu putem calatori chiar acum, dar putem aduce savorile din destinatiile preferate chiar la noi acasa, cu aceste 6 cocktail-uri clasice, ce au facut inconjurul lumii.
Va propunem un joc: pregatiti bautura preferata, inchideti ochii si proiectati-va in urmatoarea vacanta. Unde va regasiti? Noi? Cu siguranta, pe un vas de croaziera 🙂

citeste articol »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!