Perfect Day at CocoCay - Bahamas
Vă invităm într-o nouă destinație de senzație: The Perfect Day @ CocoCay

Vă invităm într-o nouă destinație de senzație: The Perfect Day @ CocoCay

Ce este Perfect Day at CocoCay?

Perfect Day at CocoCay este o destinație privată situată în Bahamas, exclusiv pentru oaspeții Royal Caribbean. Aici veți găsi nenumărate căi de relaxare și vă puteți bucura de plaje minunate și de apă limpede precum cristalul și, în plus, de experiențe palpitante cum ar fi incredibilul Thrill Waterpark, tiroliana și toate sporturile nautice pe care vi le puteți imagina.


Unde pot găsi mai multe informații despre Perfect Day at CocoCay, cum ar fi ce tipuri de topogane, cabane, plaje și piscine oferă?

Insula este plină de noi atracții și felurite moduri de relaxare. Pentru a explora toate atracțiile și noile facilități, va rugăm să accesați pagina: RoyalCaribbean.com/PerfectDayCocoCay.

Când se deschide Perfect Day at CocoCay?

Noile atracții și experiențe de la Perfect Day at CocoCay se vor deschide în etape, cu finalizarea completă planificată în decembrie 2019. Vă rugăm să regăsiți datele de deschidere mai jos:

     Noul dig va începe să primească oaspeții pe insulă în ianuarie 2019.
     Thrill Waterpark, tiroliana, parcul acvatic Splashaway Bay, balonul cu heliu – Up, Up and Away, galionul Captain Jack’s, restaurantul cu preparate tip grătar Skipper’s Grill, restaurantul Captain Jack’s, Chill Island, restaurantul Chill Grill și piscina cu apă dulce Oasis Lagoon se vor deschide în mai 2019.
     South Beach, clubul de pe plajă, Coco Beach, și cabanele deasupra apei se vor deschide în decembrie 2019.
    Men
ționăm că aceste date ar putea fi modificate în funcție de evoluția lucrărilor.

Ce experiențe voi avea dacă vizitez insula înainte de data de finalizare a proiectului Perfect Day at CocoCay?

Facem toate eforturile pentru a minimiza impactul lucrărilor în desfășurare asupra activitații oaspeților noștri. Toate plajele și facilitățile noastre nemaipomenite, pe care oaspeții noștri le cunosc și le îndrăgesc sunt încă disponibile, printre care, dintre preferințele oaspeților, barul plutitor și plaja Serenity.


Oaspeții pot aduce drone la bordul unui vas de croazieră Royal Caribbean?

Da. Oaspeții sunt bineveniți să aducă drone pe vasele pe croazieră și acestea pot fi utilizate numai pe uscat și în afara zonei portuare. Cu toate acestea, dronele nu pot fi utilizate niciodată la bordul navei și nici în destinațiile private ale Royal Caribbean: Perfect Day at CocoCay, Bahamas sau în Labadee, Haiti.

În timp ce vă aflați la bord, dronele trebuie să fie depozitate în siguranță, în cabina dumneavoastră. Dronele utilizate la bordul vasului vor fi confiscate până la sfârșitul croazierei. Se va emite un avertisment privind politica de conduită a oaspeților, iar aceștia pot fi supuși procedurii de debarcare, pe cheltuiala proprie, din cauza folosirii dronei la bordul vasului.

Oaspeții își asumă întreaga responsabilitate pentru faptul ca au înțeles toate regulile autorităților locale referitoare la utilizarea dronei și pentru a obține toate permisiunile necesare în acest sens. Pot fi reguli diferite de la o țară la alta. Orice răspundere, inclusiv daune produse asupra mediului înconjurător cauzate de folosirea dronei, cade în responsabilitatea oaspetelui. Royal Caribbean nu își asumă nicio răspundere pentru dronele oaspeților, care pot fi confiscate de autoritățile locale pe motivul încălcării legilor locale sau pe motiv de accident sau vătămare provocată de utilizarea dronei.


Cum pot găsi vasele și itinerariile care vizitează Perfect Day at CocoCay?

Trebuie doar să vizitați pagina noastră de start de pe site-ul www.rccl.ro și să căutați croaziere începând cu luna mai 2019. Va trebui să setați filtrul de destinație în Bahamas, Caraibe și Bermuda și se vor afișa toate itinerariile cu oprire la Perfect Day at CocoCay.


Pot să folosesc pachetele de băutur
ă, de internet Wi-Fi sau pachetul pentru servire a meselor la Perfect Day at CocoCay?

Sigur că da! Băuturile și pachetele Wi-Fi achiziționate la bord sau la secțiunea Cruise Planner vor fi active pe insulă. De asemenea, vă puteți bucura gratuit de cinci noi locații unde puteți lua masa, plasate pe întreg teritoriul insulei.

Pot să stau peste noapte la Perfect Day at CocoCay? Există activități la dispoziția clienților peste noapte?

Suntem
în faza de proiect pentru a pune la dispoziția oaspeților diverse posibilități de a poposi peste noapte și pentru ca locația să se preteze la opriri mai lungi ale vaselor, în viitor. Pentru mai multe detalii, rămâneți în legatură cu noi.


Se percepe o taxă de acces sau există un cost suplimentar pentru a vizita Perfect Day at CocoCay?

Cele mai multe dintre experiențele de la Perfect Day at CocoCay sunt gratuite și am adăugat chiar și mai multe atracții și experiențe la CocoCay, fără niciun cost suplimentar. Printre acestea se numără Oasis Lagoon, cea mai mare piscină cu apă dulce din Caraibe, galionul naufragiat Captain Jack’s, cu nenumărate tobogane și tunuri cu apă, cel mai mare parc acvatic al nostru de până acum – Splashaway Bay și noi terenuri sportive la South Beach. Să nu mai vorbim despre plajele considerabil îmbunătățite, cum ar fi Chill Island și South Beach – ambele oferă o multitudine de șezlonguri gratuite și activități la plajă. Și între aventuri, va puteți umple bateriile în oricare dintre cele cinci locații noi de servire a mesei, amplasate pe tot cuprinsul insulei – cu acces gratuit.
De asemenea, aveți posibilitatea să alegeți dintre mai multe experiențe unice, disponibile contra cost. Tarifele variază în funcție de sezon, dar oaspeții cu rezervare confirmată pot accesa sec
țiunea Cruise Planner pentru a verifica tarifele valabile pentru perioada itinerariului rezervat, cat și pentru cele mai mari reduceri aplicate acestora.

Experien
țe oferite gratuit:
– Divertisment:
 Splashaway Bay
℠/ (gratuit)
 Galionul Captain Jack’s
℠/ (gratuit)
Locații de servire a mesei:
 Skipper’s Grill
/ (gratuit) 
 Chill Grill
/ (gratuit) 
 Snack Shack (3 loca
ții pe insulă) / (gratuit)
– Piscine:
 Oasis Lagoon
℠/ (acces gratuit)
         Șezlonguri
și prosoape / (gratuit) 
– Plaje:
 Chill Island
℠ / (acces gratuit)
         
Șezlonguri și prosoape / (gratuit) 
 South Beach
/ (acces gratuit)
        
  Șezlonguri / (gratuit)    
          Terenuri de sport
/ (gratuit)    
         
Ședințe de fitness / (anumite ședințe cu acces gratuit)
– Mai multe facilita
ți:
 Du
șuri cu apă dulce / (gratuit)  
 Transport cu tramvaiul
/ (gratuit)  
 Acces pe plaj
ă pentru scaune cu rotile / (gratuit) 

Servicii contra cost:
– Divertisment:
 Parcul acvatic Thrill Waterpark
℠ (include 13 tobogane, Wave Pool, Adventure Pool, masă la restaurantul Snack Shack gratuit, șezlonguri și prosoape) / Taxa de acces / O zi întreagă  44 – 99 $/ persoană; O jumătate de zi (doar după-amiază : 39 – 74 $;  Copiii cu vârsta de pană la 3 ani: gratuit; Închiriere cabană: permite acces gratuit pentru până la 6 persoane. Închirierea se poate face pentru o zi întreagă (nu se poate face și pentru o jumătate de zi). Pentru tarife va rugăm sa consultați FAQ, la secțiunea cabană.
 Parcul acvatic Thrill Waterpark + tiroliana / Tarif pe pachet / O zi
întreagă: 99 – 179 $/persoană, o jumătate de zi: 89 – 149 $/persoană
 Tiroliana / Contra cost / 79 – 139 $/persoană
  Balonul cu heliu Up, Up and Away / Contra cost / Copiii începând cu vârsta de 13 ani: 39 – 99 $/persoană; Copiii cu vârsta între 4 – 12 ani: 24 – 64 $/persoană; Copiii până la vârsta de 4 ani neînpliniți: gratuit
 – Plaje:
 Coco Beach Club
℠(include accesul la plaja privată, la Club House, la piscina infinity, masa la restaurant The Grille la Coco Beach Club – gratuit, șezlonguri și prosoape / Taxă de acces / Copiii începând cu vârsta de 13 ani: 54 – 99 $/persoană; Copiii cu vârsta între 4 – 12 ani: 34 – 69 $/persoană; Copiii până la vârsta de 4 ani neîmpliniți: gratuit; Închiriere cabană: permite acces gratuit pentru maxim 8 persoane. Pentru tarife va rugăm să consultați FAQ, la secțiunea cabană.
– Locații de servire a mesei:
Restaurant Captain Jack
‘s℠/ À la carte / Tarife conform meniului
– Mai multe facilități:
Cabane, cazare pe timpul zilei pe
întreg cuprinsul insulei / Taxă de închiriere / Pentru tarife vă rugăm să consultați cabana FAQ.
Umbrele pe
întreg cuprinsul insulei / Taxă de închiriere
Servicii de
închiriere pe plajă (kayaks, echipament de snorkeling, etc.) / Taxă de închiriere / Tarife variabile
Servicii Spa (Coco Beach Club & Chill Island)
/ Contra cost / Tarife în conformitate cu meniul de tratamente oferite

* Tarifele sunt estimative, acestea pot varia în funcție de sezon și se pot modifica fără o notificare în prealabil.
Toate barurile
și stațiile cu autoservire a berii sunt à la carte, se percep tarifele din meniu.

Există acces la internet Wi-Fi de mare viteză la Perfect Day at CocoCay?

Există, și dacă ați achizi
ționat un pachet de internet VOOM de mare viteză, îl puteți folosi și pe insulă și puteți începe imediat să vă postați amintirile.

Care este modalitatea de acces la Thrill Waterpark, la Perfect Day at CocoCay? Cum se va face accesul pentru pachetul de o jumătate de zi și pentru pachetul de o zi întreagă? Pot ieși și reintra în parc dupa bunul meu plac?
Pentru a vă asigura intrarea la Thrill Waterpark,
se vor folosi brățările de acces. Odată ce aveți această brățară, puteți intra și ieși din parc oricât de des vă doriți. Pachetele de o jumătate de zi sunt disponibile numai în cursul după-amiezii.


Există dulăpioare de depozitare disponibile pentru închiriere la Perfect Day at CocoCay?

Da, dulăpioarele pentru depozitare sunt disponibile pe tot cuprinsul insulei, contra unei taxe de închiriere nominală. De asemenea, veți găsi dușuri cu apă dulce, toalete și vestiare disponibile gratuit pe insulă.

Există șezlonguri, prosoape și umbrele de plajă disponibile la Perfect Day at CocoCay?

Bineinteles! Prosoapele și sezlongurile sunt gratuite pentru toți oaspeții noștri. Umbrelele sunt disponibile pentru închiriere, contra unei taxe nominale.


Cum pot rezerva diferite facilități, cum ar fi cabanele și cazarea pe timpul zilei și accesul la anumite experiențe cum ar fi tiroliana, balonul cu heliu Up, Up and Away și la parcul acvatic Thrill Waterpark?

Cea mai bună modalitate pentru a vă planifica timpul și pentru a rezerva accesul la experiențele de pe insulă este să accesati site-ul companiei, la secțiunea CruisePlanner (RoyalCaribbean.com/CruisePlanner). Tarifele se schimbă în mod regulat din cauza sezonalității și a actualizării promoțiilor, dar în CruisePlanner se găsesc întotdeauna cele mai recente tarife – și tarifele cu cele mai mari reduceri, când rezervați dinainte aceste servicii. Imediat după ce vă rezervați croaziera, veți și putea începe să vă planificați aventura.

Ce fel de cabane sunt disponibile la Perfect Day at CocoCay și care este costul lor de închiriere?

Există o mulțime de opțiuni pentru a vă relaxa la umbră, începând cu umbrele de plajă, leagăne suspendate tip scoică și paturi disponibile peste zi (contra unei taxe de închiriere), plus cabane disponibile la plajă, parcul acvatic Thrill Waterpark și piscina cu apă dulce Oasis Lagoon. Sau petreceți ziua de plajă la un alt nivel, într-o cabană deasupra apei la Coco Beach Club, care poate găzdui până la opt oaspeți și care vine la pachet cu servicii adiacente, un hamac privat, un mini-bar și propriul dumneavoastră tobogan la mare.

Unele cabane vin la pachet și cu beneficii suplimentare. Dacă rezervați o cabană la parcul acvatic Thrill Waterpark, vă veți bucura de acces gratuit la toate toboganele și activitățile din interiorul acestuia, pentru un grup de până la șase oaspeți. Dacă rezervați o cabană la Coco Beach Club (inclusiv una dintre cabanele deasupra apei), vă veți bucura de acces gratuit la club, pentru un grup de până la opt oaspeți.

Tariful cabanelor variază în funcție de sezon. Puteți găsi tarifele mai jos. Pentru tarife exacte, vă recomandăm să vizitati secțiunea Cruise Planner (RoyalCaribbean.com/CruisePlanner, după ce confirmați rezervarea dumneavoastră de croazieră) – cel mai bun mod de a vă planifica timpul la Perfect Day at CocoCay. În CruisePlanner, puteti găsi întotdeauna cele mai recente tarife și cele mai mari reduceri aplicate pentru itinerariul dumneavoastră, atunci când rezervați dinainte.

TARIFE CABANE
Chill Island Cabanas / Tarife: 299 – 569 $/persoană / Permite cazarea unui grup de până la 8 persoane
Oasis Lagoon Cabanas / Tarife:
299 – 569 $/persoană / Permite cazarea unui grup de până la 8 persoane
Thrill Waterpark Cabanas
/ Tarife: 499 – 869 $/persoană / Permite cazarea unui grup de până la 6 persoane; Include acces gratuit în parc
Coco Beach Club Beach Cabanas / Tarife: 949 – 1549 $/persoană / Permite cazarea unui grup de până la 8 persoane; Include acces gratuit în club
Coco Beach Club Overwater Cabanas /
Tarife: 999 – 1549 $/persoană / Permite cazarea unui grup de până la 8 persoane; Include acces gratuit în club

* Tarifele sunt estimative, acestea pot varia în funcție de sezon și se pot modifica fără o notificare în prealabil.


Am nevoie de cardul SeaPass pentru a intra la Perfect Day at CocoCay?

Veți avea nevoie de cardul SeaPass pentru a debarca
și a vă îmbarca pe vas. De asemenea, tot cu acesta veți plăti cheltuielile făcute pe insulă. Vă anuntăm că există și o Piață de Paie pe insulă, cu obiecte artizanale din Bahamas, unde se acceptă numai plăți în numerar (USD).

Cum plătesc pentru cheltuielile făcute la Perfect Day at CocoCay?

Veți avea nevoie de cardul SeaPass pentru a plăti cheltuielile de pe insulă. Vă rugăm să rețineți că există și o Piață de Paie pe insulă, cu obiecte artizanale din Bahamas, unde se acceptă numai plăți în numerar (USD).


Există restricții privind vârsta, înălțimea sau greutatea sau alte cerințe pentru a putea accesa toboganele, tururile și experiențele de la Perfect Day at CocoCay?

Nu există restricții de vârstă pentru a accesa facilitățile si experiențele de la Perfect Day at CocoCay. Unele tobogane și activități au restricții de înălțime și greutate; vă rugăm să consultați tabelul de mai jos pentru detalii. Multe dintre celelalte experiențe de pe insulă, cum ar fi balonul cu heliu Up, Up and Away, piscina cu apă dulce Oasis Lagoon și galionul Captain Jack’s, sunt deschise tuturor aventurierilor.

RESTRICȚII DE ÎNĂLȚIME ȘI GREUTATE:
Toboganul cu ap
ă Daredevil’s Peak / Înălțimea platformei: 135 feet (cca. 41 m) / Înălțime: minim 48 inch (cca. 1,22 m) / Limita maximă de greutate: 300 lbs (cca. 136 kg)
Toboganul cu ap
ă Dueling Demons / Înălțimea platformei: 75 feet (cca. 22.8 m) / Înălțime: minim 48 inch (cca. 1,22 m) / Limita maximă de greutate: 300 lbs (cca. 136 kg)
Toboganul cu apă Screeching Serpent / Înălțimea platformei: 50 feet (cca. 15.2 m) / Înălțime: minim 48 inch (cca. 1,22 m) / Limita maximă de greutate: 300 lbs (cca. 136 kg)
Toboganul cu apă Green Mamba / Înălțimea platformei: 50 feet (cca. 15.2 m) / Înălțime: minim 48 inch (cca. 1,22 m) / Limita maximă de greutate: 300 lbs (cca. 136 kg)
Toboganul cu apă Manta Raycers / Înălțimea platformei: 25 feet (cca. 7.6 m) / Înălțime: minim 40 inch (cca. 1,02 m) / Limita maximă de greutate: 300 lbs (cca. 136 kg)
Toboganul cu apă Slingshot / Înălțimea platformei: 60 feet (cca. 18.3 m) / Înălțime: minim 48 inch (cca. 1,22 m) sau minim 40 inch (cca. 1.02 m) dacă se poartă o vestă de salvare/ Limita maximă de greutate pentru o singură persoană: 300 lbs (cca. 136 kg); Limita de greutate totală a plutei: 550 lbs (cca. 249.5 kg)
Toboganul cu apă The Twister / Înălțimea platformei: 60 feet (cca. 18.3 m) / Înălțime: minim 48 inch (cca. 1,22 m) sau minim 40 inch (cca. 1.02 m) dacă se poartă o vestă de salvare/ Limita maximă de greutate pentru o singură persoană: 300 lbs (cca. 136 kg); Limita de greutate totală a plutei: 550 lbs (cca. 249.5 kg)
Toboganul cu apă Splash Speedway / Înălțimea platformei: 40 feet (cca. 12.2 m) / Înălțime: minim 42 inch (cca. 1,07 m) / Limita maximă de greutate: 300 lbs (cca. 136 kg)
Piscina Adventure Pool / Oaspe
ții cu înălțimea sub 48 inch (cca. 1,22 m) trebuie să poarte tot timpul o vestă de salvare / Fără limită de greutate
Piscina Wave Pool / Oaspeții cu înălțimea sub 48 inch (cca. 1,22 m) trebuie să poarte tot timpul o vestă de salvare / Fără limită de greutate
Tobogane Splashaway Bay
/ Înălțimea maximă admisă este de 42 inch (cca. 1,07 m) / Limita maximă de greutate: 200 lbs (cca. 90.7 kg)
Tiroliana / F
ără limită de înălțime / Limita de greutate: minim 50 lbs (cca. 22.7 kg) și maxim 300 lbs (cca. 136 kg)

Există un program pentru copii sau programul Adventure Ocean la Perfect Day at CocoCay?

Nu va fi un program special de îngrijire a copiilor pe timpul zilei pe insulă, dar echipa de la Adventure Ocean va găzdui activități pentru copii și pentru familiile lor, la bordul vasului. Programul de pe insulă este încă în curs de a fi stabilit. Accesul la Adventure Ocean va rămâne deschis, la bordul vasului, pentru familiile care aleg să rămână pe vas.

Există o zonă rezervată numai pentru adulți la Perfect Day at CocoCay?

Momentan, toate locațiile și activitățile sunt deschise oaspeților de toate vârstele. Dar ținând cont de mărimea insulei și gama de experiențe dintre care puteți alege, veți găsi cu siguranță și o locație cu atmosfera pe care o doriți, de la plajele relaxante și până la cele care oferă multe activități, de la locurile de relaxare din jurul piscinei Oasis Lagoon și până la secțiunea cu intrare înclinată, dedicată copiilor.

Există facilități pentru oaspeții cu nevoi speciale care vizitează Perfect Day at CocoCay, cum ar fi scaune cu rotile? Este insula accesibilă pentru acești oaspeți?

Da, insula este accesibilă pentru persoanele cu nevoi speciale, dar unele experiențe nu sunt. Există scaune cu rotile disponibile gratuit pentru acces la plajă, cât și servicii de transport pe insulă cu tramvaiul. Piscina cu apă dulce Oasis Lagoon este, de asemenea, accesibilă, la fel ca și piscina cu valuri Thrill Waterpark. Cu toate acestea, turnurile spre toboganele parcului acvatic au scări, la fel ca și turnul de la linia de tiroliană.

Perfect Day at CocoCay va avea o zonă exclusivă pentru membrii Crown and Anchor Society și pentru oaspeții cazați în apartamente?

În acest moment, nu există ceva planificat special pe insulă pentru membrii diferitelor niveluri Crown & Anchor Society.

Există salvamari la fiecare piscină și la fiecare plajă la Perfect Day at CocoCay?

Avem un parteneriat cu StarGuard, principalul furnizor care oferă servicii de salvamar, pentru a ne asigura că avem salvamari la fiecare piscină și la fiecare tobogan, precum și în locațiile recomandate de pe plajă. Cu toate acestea, chiar și cu prezența salvamarilor, îndemnăm părinții să-și supravegheze copiii ori de câte ori se află in preajma apei.

Există modalități de transport pe insula Perfect Day at CocoCay?

Transportul cu tramvaiul pe insulă este programat pe durata zilei, la fiecare 15 minute și include cinci stații: Thrill Waterpark, South Beach, Coco Beach Club, Chill Island și Oasis Lagoon. O linie de tramvai va servi și zona Coco Beach Club®, exclusiv la orele de vârf din cursul dimineții. Toate tramvaiele sunt accesibile pentru persoanele cu nevoi speciale.

Perfect Day at CocoCay oferă cursuri de fitness cum ar fi yoga și Zumba?

Da, pe insulă se oferă cursuri de fitness. Verificați programul de activități odată ce vă aflați la bord, pentru a verifica ce fel de ședințe sunt disponibile și când. Clasele oferite variază în funcție de navă și itinerariu; unele sunt gratuite, altele sunt contra cost.

Este disponibilă mâncarea kosher la Perfect Day at CocoCay?

Nu se prepară mâncare kosher pe insula Perfect Day at CocoCay, dar cu toate acestea, solicitările pentru mâncarea kosher pot fi onorate la bordul vaselor Royal Caribbean.


Voi putea să găsesc opțiuni de mâncare fără gluten și meniu vegetarian la Perfect Day at CocoCay? Dacă am alte nevoi alimentare?

Veți putea găsi variante din meniu fără gluten și vegetariene disponibile la toate locațiile de servire a mesei de pe insulă, precum și alte opțiuni, care se potrivesc majorității nevoilor diferitelor diete.


Se recicleaz
ă gunoiul de la Perfect Day at CocoCay?

Da, avem un puternic program de reciclare pe insulă. Cea mai mare parte a gunoiului este reciclată, în timp ce altă parte este trimisă înapoi la vas pentru a fi eliminată în mod corespunzător. În plus, facem mari eforturi pentru a reduce utilizarea materialelor plastice pe vasele noastre și acest program îl vom extinde și la destinațiile noastre private, pe insulă.

Există zone dedicate fumatului la Perfect Day at CocoCay?

Țigările, țigaretele, țigările electronice și pipele sunt permise numai în zonele destinate fumatului. Vă rugăm să verificați însemnele de pe insulă pentru locațiile specifice.


Unde pot să-mi încarc telefonul la Perfect Day at CocoCay?

Stațiile de încărcare a telefoanelor vor fi disponibile în cabane și în locațiile publice selectate, cu utilizare gratuită.


Vor exista fotografi și oportunități de fotografiere la Perfect Day at CocoCay? Pot fi achiziționate fotografiile făcute pe insulă ca parte a unui pachet de fotografii?

Încă lucrăm la diferitele moduri de a imortaliza experiențele dumneavoastră la Perfect Day at CocoCay, pe măsură ce experimentați toate activitățile, modalitățile de relaxare și toată frumusețea pe care le poate oferi insula. Acestea vor include probabil unele oportunități de fotografiere, care vor fi disponibile ca parte a pachetelor foto, plus alte experiențe premium de fotografiere și video, oferite contra unei taxe separate.

Dacă rezerv o excursie de țărm la Perfect Day at CocoCay, cum ar fi accesul la parcul acvatic, tiroliană sau o cabană,  și  sunt condiții de vreme rea, ploaie sau vânt, care determină anularea excursiei, voi putea primi o rambursare?

Dacă rezervarea dumneavoastră este anulată de biroul Shore Excursions, veți primi rambursare integrală pe contul dumneavoastră deschis la bordul vasului. Toate excursiile noastre oferile la Perfect Day at CocoCay au aceeași politică cu restul excursiilor noastre la țărm din alte destinații globale.

Politica de anulare:

Excursiile pot fi modificate sau anulate fără penalizări cu până la 48 de ore înainte de sosirea în port. Tururile care implică zboruri, bilete de tren, evenimente speciale, înnoptări, șederi la hotel și călătorii private, trebuie anulate cu până la 30 de zile înainte de data de îmbarcare pentru a evita penalizările. Se mai pot aplica și alte restricții.

În cazul în care o excursie pe insulă este anulată din cauza condițiilor meteorologice, se va face o rambursare completă în contul dumneavoastră deschis la bordul vasului.

Politica de modificare:

Termenul limită pentru modificarea tururilor este de până la 48 de ore înainte de sosirea în port.

Există o piscină sau o zonă pentru copii și pentru bebeluși, unde să poată înota la Perfect Day at CocoCay?

Bebelușii și copiii mici cu scutece de înot pot înota în toate piscinele și în apa oceanului, la toate plajele.

Ce facilități medicale sunt disponibile la Perfect Day at CocoCay?

Există două puncte de prim ajutor pe insulă, menționate prin indicatoare și hărți, cu simbolul crucii albe, recunoscut universal. Pentru situațiile medicale de urgență, există un plan de reacție, prin care se va aduce oaspetele înapoi la navă pentru tratament.


Pot să-mi organizez nunta la Perfect Day at CocoCay?

Da, vă puteți căsători la Perfect Day at CocoCay, în timp ce vasul dumneavoastră de croazieră face escală pe insulă – cu disponibilitate în curs de așteptare, pentru una dintre locațiile noastre de nuntă de pe insulă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

Ti-a placut articolul? Trimite-l prietenilor pe:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Pe aceeasi tema

v-ar putea interesa si:

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

10 delicii culinare pentru o calatorie virtuala in Italia

10 delicii culinare pentru o calatorie virtuala in Italia

Italia ii atrage pe calatorii dornici sa exploreze peisajele uimitoare, cultura unica si gastronomia bogata din Peninsula. Acest tinut mediteranean, iubit de lumina soarelui tot timpul anului, ofera numeroase preparate traditionale, renumite in intreaga lume. Va invitam intr-o calatorie virtuala in Italia cu aceste 10 delicii culinare de mai jos.

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter