fbpx
Quantum of the Seas reincepe operarea
Royal Caribbean revine pe mare

Royal Caribbean revine pe mare

Royal Caribbean reia operarea incepand cu 1 decembrie 2020 din Singapore cu itinerarii de 3 si 4 nopti, dedicate exclusiv pietei locale.

de Royal Caribbean Romania

Royal Caribbean International a primit aprobarea guvernului din Singapore pentru reluarea operarii pe piata locala, exclusiv pentru rezidenti. Primul itinerariu este programat pentru 01 decembrie 2020.
Este rezultatul unor eforturi de luni intregi in care compania s-a concentrat pe structurarea unor protocoale stricte de protectie. Toate aceste masuri au fost luate pentru a asigura sanatatea si siguranta atat a oaspetilor, a echipajului de la bord, dar si a comunitatilor pe care le viziteaza.

Este doar primul pas catre reluarea mult-asteptata a croazierelor la nivel global, dar unul extrem de important!

Croazierele de 3 si 4 nopti vor fi operate de Quantum of the Seas®, unul dintre cele mai inovatoare vase din flota Royal Caribbean®. Oaspetii se vor bucura de facilitatile de ultima generatie, precum Capsula North Star®, Barul Bionic® sau simulatorul de zbor iFly®.

Quantum of the Seas revine pe mare
Quantum of the Seas®, din nou, pe mare

Protocoale noi pentru mai multa siguranta

Royal Caribbean Group, din care face parte si Royal Caribbean International®, in colaborare cu parteneri din industria croazierelor, a reunit un grup de experti, cu diverse specializari, de la medicina, sanatate publica la microbiologie, pentru a elabora un plan de recomandari in vederea initierii celor mai sigure protocoale din industria turismului.
In Singapore, Royal Caribbean® a lucrat indeaproape cu autoritatile locale din sanatate si turism pentru a respecta toate cerintele. O mare atentie a fost acordata standardelor de certificare CruiseSafe, pe care toate liniile de croaziera trebuie sa le obtina inainte de a naviga din Singapore.

Odata cu reluarea operarii, Royal Caribbean® va implementa un set cuprinzator de masuri riguroase pentru fiecare etapa a calatoriei. Printre acestea se numara testarea si screeningul; sisteme de incalzire, ventilatie si aer conditionat (HVAC); practici si mai stricte de curatenie si igienizare; un numar redus de pasageri pentru a asigura distantarea fizica la bordul vasului, asistenta medicala de specialitate si multe altele masuri. Aceste protocoale vor fi evaluate si actualizate continuu pe masura ce vor fi disponibile noi proceduri si progrese in tehnologie.

Detaliile complete despre protocoalele de sanatate si siguranta pot fi studiate aici:

Noi aventuri la orizont

„Rezidentii din Singapore sunt iubitori de aventura si impatimiti ai croazierelor de aceeea suntem incantati sa le oferim posibilitatea de a evada din rutina zilnica si de a se bucura de o palpitanta escapada pe mare. Desi experienta de croaziera va fi una diferita, la Royal Caribbean® ne-am angajat sa oferim vacanta mult-asteptata, pe care oaspetii nostri o cunosc si o iubesc, pastrand in acelasi timp, sanatatea si siguranta tuturor la bord, ca prioritate principala ”, a declarat Angie Stephen, manager director, Asia Pacific, Royal Caribbean International.
Capsula North Star® - Quantum of the Seas®

„Imi exprim cea mai profunda recunostinta fata de guvernul din Singapore pentru colaborarea, sprijinul si increderea oferite companiei Royal Caribbean facand posibila revenirea pe mare, in siguranta. Sustinem angajamentul si eforturile guvernului de a relansa economia locala, cu noi locuri de munca si servicii, sprijinind astfel industria turismului. ”

„Singapore, in calitate de coordonator principal al programului ASEAN pentru dezvoltarea croazierelor, se angajeaza sa sprijine si sa dezvolte turismul de croaziera din regiune. Royal Caribbean International este un partener cheie in acest demers si sunt increzator in capacitatea lor de a mentine cele mai inalte standarde de igiena, protectie si siguranta”, a spus Keith Tan, director executiv al Biroului de Turism din Singapore. „Vom continua sa lucram cu liniile de croaziera si cu partile interesate din industrie pentru a stabili noul curs de a naviga in siguranta.”
croaziera Singapore

Cititi aici si cum puteti rezerva, fara griji, o croaziera prin programul Navigati cu Incredere.

Ti-a placut articolul? Trimite-l prietenilor pe:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Ne gasiti si pe

Cele mai populare articole

Fiti la curent

Abonati-va la newsletterul nostru

Fara spamuri, doar informatii de calitate.

Categorii

Pe aceeasi tema

v-ar putea interesa si:

AZA_DG_2021