fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Paris, Franta

CDG
COD PORT
2.332535 0 '
LONGITUDINE
48.84664 0 '
LATITUDINE
euro (EUR)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Paris, Franta

Paris este un oras iconic – un amestec de tot ce inseamna artistic si sublim, cu o reputatie mondiala pentru excelenta in gastronomie, moda, arhitectura si arte plastice. Plimbati-va pe strazi pentru a observa reperele monumentale ale orasului: Arcul de Triumf sau Turnului Eiffel sunt cele mai renumite. Frumusetea de aici este egalata doar de istorie si cultura. Vizitati Paris pentru a simti aerul racoros al diminetii in preajma catedralei gotice Notre Dame si pentru a vedea artefacte din diverse epoci, de la cele preistorice pana la cele postmoderne la Luvru. Seara, plimbati-va pe strazile cu felinare, in timp ce mesele din lemn si scaunele din ratan ale restaurantelor se revarsa pe trotuare si terase. Luati un loc, comandati un pahar de vin rosu si savurati aerul magic din Paris. c

ce sa vizitez?

Aceasta piata istorica, marcata cu o cruce uriasa, este locul unde a fost executata pentru erezie in 1431Ioana d’Arc. Vizitati biserica moderna din piata, Eglise Jeanne d’Arc, cu vitralii uimitoare, si Muzeul Jeanne d’Arc.
Dominand orizontul Parisului, miticul si indraznetul Turn Eiffel este simbolul Orasului Luminilor. Construit pentru Expozitia Mondiala din 1889, au fost cenecsare peste 12.000 de piese din fier proiectate individual si sapte milioane de cuie si suruburi pentru a fi finalizat, si nu a fost niciodata menita sa devina un reper emblematic.
Uimitor atat la exterior, cat si in interior, Luvru este cel mai faimos muzeu din lume. Initial un palat regal, Luvru include mii de capodopere clasice si moderne.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Paris, Franta

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Atunci cand aveti Paris in itinerariul croazierei, vasele opresc fie in portul Rouen (portul de croaziera de pe raul Sena si orasul situat in Normandia (in nord-vestul Frantei), la aproximativ 120 km distanta, de varsarea raului in Canalul Englez) fie in Le Havre. Portul Rouen are 2 terminale dedicate navelor de croaziera care calatoresc pe ocean, insa impune restrictii in privita lungimii acestora (maxim 240 m), ocupandu-se doar de nave de croaziera de dimensiuni mici si mijlocii si, de asemenea, de mega-iahturi. La le Havre, facilitatile dedicate pasagerilor sunt in debarcaderul tidal. De la debarcader pana in centrul orasului Le Havre sunt aproximativ 4 km. Majoritatea linilor de croaziera ofera autobuze gratuite pana in centrull orasului.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Paris, Franta

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Star of the Seas, cel mai nou vas Royal Caribbean

La orizont deja se intrevede urmatoarea vacanta revolutionara, iar numele ei este Star of the Seas. La doar 100 de zile inainte de lansarea primei nave Icon, Royal Caribbean dezvaluie numele urmatoarei nave din aceeasi clasa, care va debuta in vara anului 2025.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!