fbpx

tot ce trebuie sa stiti despre

Banff, Alberta, Canada

BNF
COD PORT
-115.5708 0 '
LONGITUDINE
51.1784 0 '
LATITUDINE
dolar canadian (CAD)
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Banff, Alberta, Canada

0

ce sa vizitez?

Desi numele trimite cu gandul la un cocktail exotic, Columbia Icefield reprezinta un fenomen geografic rar, fiind rezultatul unei triple divizari continentale. Apa care curge din varful sudic al muntilor din Parcul Natural Jasper se varsa in trei oceane diferite: Atlantic, Pacific si Arctic. Tururile isi conduc vizitatorii la baza acestui parc, pe suprafata ghetarului Athabasca, prin intermediul unui vehicul masiv, special conceput pentru calatorii glaciare.
Aceste izvoare, descoperite pentru prima oara de Primele Natiuni ale Canadei inainte de anii 1880, au fost considerate ape sacre, vindecatoare de boli. Acum, izvoarele sunt o atractie turistica populara datorita atmosferei relaxante si a privelistilor alpine uimitoare. Upper Hot Springs ofera toate facilitatile moderne pe care le-ati gasi intr-o piscina publica, cum ar fi balustrade, scari, vestiare, o cafenea si un magazin de suveniruri. Principala diferenta consta in peisajele inconjuratoare si apa pastrata la temperatura de 37 grade C, care este infuzata cu minerale benefice organismului precum sulfat, calciu, bicarbonat, magneziu si sodiu.
Este o modalitate relaxanta de a admira frumusetea naturala a peisajului pictat de ghetarii din zona, de muntii Norquay si lacul Louise. Odata ajunsi pe varful Muntelui Sulfur, la inaltimea de 2286 metri, veti putea urca pe o punte de observare, a carei vedere de 360 grade va va dezvalui privelisti uluitoare asupra Vaii Bow River si micului oras Banff. Tot aici, va puteti delecta cu specialitati culinare locale, la unul dinte cochetele restaurante de munte si puteti experimenta teatrul multi-senzorial pus la dispozitie de catre observator.

STIATI CA PUTETI VIZITA

Banff, Alberta, Canada

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

0

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Banff, Alberta, Canada

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru