fbpx

OFERTA LIMITATA

reducerI
SPECIALE

Beneficiati de reducerile si tarifele speciale disponibile pentru croazierele cu Royal Caribbean:

 • 30% REDUCERE PENTRU PRIMUL SI AL DOILEA PASAGER DIN CABINA

Rezervati pana in 02 octombrie 2023, o croaziera cu compania Royal Caribbean International, pe itinerarii selectate, cu data de plecare dupa 05 octombrie 2023 si bucurati-va de reducerea de 30% pentru primii 2 pasageri in cabina la tariful croazierei fara taxe.

 • COPIII DE LA 99 EUR / PERSOANA

Rezervati pana in 02 octombrie 2023, o croaziera pe itinerarii selectate, de minim 3 nopti, cu data de plecare pana in 30 aprilie 2025, iar maxim 2 copii sub 12 ani in cabina cu 2 adulti (tripla sau cvadrupla), beneficiaza de tarife promotionale de la 99 EUR/persoana (taxe incluse) .
Oferta exclude itinerariile cu plecare :
– intre 17 – 24 noiembrie 2023; 22 – 29 noiembrie 2024; 20 – 28 noiembrie 2025; 
– de Sarbatori: 16 decembrie 2023 – 5 ianuarie 2024; 20 decembrie 2024 – 3 ianuarie 2025; 18 decembrie 2025 – 1 ianuarie 2026;
–  8 – 22 martie 2024; 7 – 28 martie 2025; 6 martie – 9 aprilie 2026;
– de Sarbatori Pascale:  22 martie 2024 – 4 aprilie 2024; 12 – 24 aprilie 2025;

Oferta exclude si croazierele din perioadele 22 mai – 30 august 2024 si 22 mai – 29 august 2025;

 • KICKER SALE

Rezervati pana in 02 octombrie 2023, o croaziera cu compania Royal Caribbean International, pe itinerarii de pana la 5 nopti in perioada 05 octombrie  – 31 decembrie 2023 sau pe toate itinerariile in perioada 01 ianuarie  – 31 decembrie 2024 si beneficiati de o reducere extra de pana la 150 EUR/cabina, aplicata la tariful croazierei fara taxe (pentru croazierele sub 5 nopti : reducere 50 EUR / pe cabina interioara, exterioara, cu balcon si apartament; pentru croazierele +6 nopti : 100 EUR / pe cabina interioara, exterioara si cu balcon si 150 EUR / pe apartament) .

 • ECONOMII DE PANA LA 500 EUR/CABINA

Oferta se aplica noilor rezervari efectuate intre  27 septembrie – 02 octombrie 2023 pentru croazierele cu data de plecare dupa 27 octombrie 2023 si ofera reduceri de pana la 500 EUR per cabina. Cuantumul reducerii variaza in functie de categoria de cabina rezervata si de durata croazierei, dupa cum urmeaza:
itinerarii de 5 nopti sau mai putin25 EUR economii pentru cabinele interioare si cu vedere la ocean; 75 EUR pentru cabinele cu balcon si 150 EUR pentru apartamente;
itinerarii 6 nopti sau mai mult50 EUR economii pentru cabinele interioare si cu vedere la ocean; 100 EUR pentru cabinele cu balcon si 500 EUR pentru apartamente;

Promotia nu este valabila pentru plecarile din China.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile, la momentul efectuarii rezervarii. Se aplica rezervarilor nou create si pot fi retrase oricand fara nicio notificare prealabila.

vasele noastre premiate

royal
caribbean

IN CARAIBE, ALASKA, MEDITERANA 2023

CROAZIERE IN SIGURANTA

Pentru o calatorie in deplina siguranta, compania Royal Caribbean® a luat decizia ca echipajele vaselor sale de croaziere sa fie vaccinate impotriva Covid-19.  imbarcare.

Pentru informatiile actualizate despre conditiile de calatorie la bordul vaselor Royal, despre vaccinuri, protocoale si masuri de siguranta, puteti consulta link-ul:
https://www.royalcaribbean.com/faq/topics/boarding-requirements

O alta conditie esentiala pentru calatorie va fi si respectarea cerintelor impuse de tara portului de imbarcare si de tarile porturilor de escala.

Aceste masuri de sanatate si siguranta, se pot modifica pe parcurs, in functie de evolutia situatiei la nivel global. Oaspetii rezervati vor fi informati cu privire la cele mai recente cerinte de calatorie in termen de 30 de zile anterioare imbarcarii.

TOT CE ATI DORIT SA INTREBATI

TOT CE TREBUIE SA STITI

✔ cazare in cabina din categoria selectata pe intreaga croaziera

✔ mese la bord (pensiune completa), de la pranz, cina in prima zi pana la micul dejun in ultima;

✔ bauturi: apa, limonada, ceai si cafea la dozator;

✔ programe de divertisment, incluzand productii muzicale Broadway sau tip Broadway, spectacole de talie mondiala;

✔ acces in toate zonele publice ale vasului (inclusiv piscine, sala de sport, sauna, jacuzzi, teren de sport);

✔ programe pentru copii si adolescenti Adventure Ocean®;

✔ taxe si servicii portuare.

In general, pe vasele de croaziera Royal Caribbean exista patru tipuri principale de cabine:

 • Cabine interioare – standard, studio, cu vedere virtuala sau cu vedere la Promenada
 • Cabine exterioare, cu fereastra/hublou cu vedere la ocean
 • Cabine cu balcon, cu vedere la Central Park, la Boardwalk sau la ocean
 • Apartamente si Loft-uri pe 2 nivele

Unele cabine pot gazdui trei sau patru persoane si in acest scop sunt dotate cu paturi supraetajate, suspendate sau o canapea extensibila. Numarul acestor cabine este limitat, in sensul ca nu toate cabinele sunt echipate cu spatiu suplimentar sau cu paturi pliante, ca intr-un hotel. Acest lucru se datoreaza respectarii masurilor de siguranta la bord.

Cabinele interioare standard sunt situate in mijlocul vasului si, prin urmare, nu au ferestre. De obicei au aceeasi dimensiune ca si cabinele cu ferestre, dar se simt putin mai mici. Astfel de cabine se gasesc, de obicei, pe toate puntile si sunt destul de accesibile ca pret. Cabinele interioare cu vedere la promenada au fereastra cu vedere la Promenada Royal, Central Park sau Boardwalk, in functie de vas. Cabinele interioare cu vedere virtuala detin un ecran de inalta rezolutie, care se intinde de la podea la tavan si care ofera imagini in timp real ale oceanului si ale fiecarei destinatii vizitate.

Cabinele cu vedere la ocean (exterioare) sunt situate pe partile laterale si in fata navelor si au ferestre sau hublouri. Ferestrele sunt suficient de mari si, in general, de aceeasi dimensiune, indiferent de inaltimea puntii. Hublourile au o vedere mult mai mica. Principalul avantaj al acestor cabine fata de cele interne este ca au lumina naturala. Unele nave au un anumit numar de cabine cu vedere obstructionata, adica sunt situate pe punti sau in locuri, unde exista obiecte (barci de salvare) sau constructii (structuri, cadre ale vasului) care obstructioneaza partial, uneori complet, vederea de la fereastra.

Cabinele cu balcon  cu vedere la ocean, sunt cele mai populare ca tip de cazare iar pe vasele cele mai moderne si mai mari, acestea sunt intr-un numar destul de mare. Cabinele cu balcon au aproximativ aceeasi suprafata ca si cabinele cu fereastra. Pe vasele Royal Caribbean, cabinele cu balcon sunt de multe tipuri, in functie de suprafata si situare, inclusiv cu vedere la partea interioara a vasului, ca in cazul vaselor din clasa Oasis, care au vedere la Central Park si la Boardwalk.

Aparatmentele si Loft-urile ofera o paleta larga de optiuni de cazare, foarte variata din punctul de vedere al dimensiunii cabinelor si a gamei de servicii suplimentare. In general, apartamentele ofera un pat king-size si un balcon mare. Exceptie fac apartamentele panoramice fara balcon, de pe anumite vase de croaziera mai mici. Multe apartamente au printre beneficiile incluse, servicii de concierge si chiar un majordom personal (Clasa Royal Suite). La fel ca in hoteluri, apartamentele pot fi cu mai multe camere sau pe mai multe niveluri (Loft-urile), cu living separat suficient de mare pentru a gazdui un pian, precum si o baie imensa cu jacuzzi cu vedere la ocean sau chiar un balcon cu jacuzzi.

In ciuda suprafetei generoase a acestor apartamente, adesea, numarul maxim de persoane acceptate la cazare este limitat.

Fiecare din aceste tipuri de cabine poate fi comercializat si in regim de cabine garantate, care au urmatoarele conditii:

 • se rezerva o categorie minima garantata ( ex: interioara, exterioara, cu balcon etc);
 • beneficii: tariful platit este cel mai mic pentru categoria respectiva,  iar cabina poate beneficia de upgradare la o categorie de cabina superioara in functie de gradul de ocupare al vasului;
 • localizarea si numarul exact al cabinei vor fi aflate, cel tarziu in ziua imbarcarii in port;
 • exista posibilitatea ca pentru cabinele cu fereastra si cu balcon, sa se aloce cabine cu vedere obstructionata (in dreptul barcilor de salvare);
 • pot fi alocate si cabine pentru persoane cu dizabilitati (aceste cabine, pe langa facilitatile speciale, au aceleasi dotari ca o cabina normala; sunt mai spatioase );
 • odata alocata cabina, de catre compania de croaziere,  aceasta NU mai poate fi schimbata.

 Daca doriti cabine alaturate, atunci nu va recomandam sa rezervati acest tip de cabine garantate.

Mesele la bord sunt un eveniment special si, de regula, dureaza mult mai mult pe o croaziera decat acasa, la tarm.

Nu exista practic ore fixe de servire a meselor pe vasele de croaziera moderne. Aceasta inseamna ca puteti servi pranzul si cina oricand, oriunde si cu oricine doriti. Pentru o gustare mai informala, aceasta se poate face aproape intotdeauna pe puntile in aer liber, la cafenele si la zonele cu gratar. In plus, exista room service nonstop, in cazul in care nu doriti sa parasiti cabina.

Restaurantele (atat cele incluse in tarif cat si cele neincluse) variaza in functie de vas si se pot schimba. De regula, retaurantele incluse in tariful croazierei sunt cel putin:

Restaurantul principal
Masa de seara (cina) se poate servi in restaurantul principal. Meniul este „a la carte”, iar bauturile incluse sunt apa la carafa si cafeaua normala (regular). Toate celelalte bauturi (alcoolice sau nealcoolice, inclusiv apa imbuteliata si specialitatile de cafea) se platesc separat, cu exceptia cazului in care aveti inclus sau ati achitat unul din pachetele de bauturi disponibile.

Restaurantul principal este, de asemenea, deschis pentru servirea micului dejun sau a pranzului, dar orarul de functionare difera in zilele pe mare si atunci cand vasul ancoreaza in fiecare port din itinerariu.

Pe durata intregii croaziere, nu este permis accesul in restaurantul principal sau in cele cu specific in pantaloni scurti, maieu si papuci.
In functie de durata croazierei exista un numar diferit de nopti formale pentru care se recomanda tinuta corespunzatoare: durata croaziera 3-5 nopti: o noapte formala; durata croaziera 6-9 nopti: doua nopti formale; si durata croaziera de peste 10 nopti: trei nopti formale.
Tinuta formala: rochie de seara sau tinuta de cocktail pentru doamne, costum cu cravata sau papion pentru domni.
Tinuta casual: pantaloni lungi, camasi sport, exclus pantaloni scurti si papuci.

Restaurantele cu autoservire
Faceti ocolul lumii la bufetul suedez – Windjammer, care este o fuziune de bucatarii internationale. Optional, aici se pot servi micul dejun si pranzul, in regim bufet cu autoservire. Aici, de asemenea, aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ice tea si limonada in timpul meselor. Se recomanda tinuta casual.

Pe langa aceste restaurante, la bordul vaselor exista si alte restaurante incluse in tariful croazierei, in functie de capacitatea vasului.

Room Service
Bucurati-va de preparatele culinare favorite in intimitatea cabinei Dvs., apeland la serviciul de room service, valabil 24/7, disponibil gratuit doar pentru micul dejun continental.

Pasagerii au dreptul sa aduca la bordul vasului, in ziua imbarcarii, o sticla de vin sau sampanie de 750ml / per adult / per croaziera, in bagajul de mana, nu de cala, din motive de securitate. Fiecare sticla trebuie sa aiba sigla originala a producatorului si sa nu fie contrafacuta.

Pentru croaziere consecutive, pasagerii pot sa mai aduca o sticla de vin sau sampanie in plus /per adult/per croaziera, care va fi depozitata de catre vas si inapoiata pasagerilor, in cabina, in prima zi a croazierei urmatoare ( vor trebui sa prezinte la imbarcarea initiala documentele de rezervare ale croazierelor consecutive ca sa se justifice sticlele aditionale).

Pasagerii nu au voie sa consume bautura personala in locurile publice (doar in cabina), altfel vor plati o taxa de 15 USD/ sticla (corkage fee). Bautura alcoolica cumparata de la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata in cabina in ultima seara a croazierei.

La bordul vaselor varsta minima pentru consumul de bauturi alcoolice depinde de itinerariul croazierei. Pe itinerariile cu plecare din Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda varsta minima pentru a putea consuma bauturi alcoolice este de 18 ani. Pe itinerariile cu plecare din SUA (inclusiv Puerto Rico), Canada si Emiratele Arabe Unite sau pe itinerariile care includ una dintre aceste destinatii, nu se vand sau servesc bauturi alcoolice persoanelor sub 21 de ani. Se ia in considerare varsta avuta in momentul inceperii croazierei.

Bauturile disponibile in minibar-ul cabinei Dvs. vor fi taxate pe contul de cheltuieli deschis la bordul vasului la tariful afisat in cabina.

In industria de agrement, navele de croaziera sunt din ce in ce mai populare. Pasagerii sunt fericiti sa urce pe nave uriase, pentru a se bucura de o vacanta minunata in largul marii iar divertismentul este organizat in asa fel incat pasagerii sa se simta relaxati, fericiti, fara griji,  sa existe activitati placute pentru ei pe tot parcursul zilei. Programele de seara si viata de noapte bogate sunt unul dintre avantajele croazierelor moderne.

Spectacolele la teatru se incadreaza in linii mari in doua genuri: spectacole Broadway si spectacole in stil Las Vegas,  foarte colorate, cu multi dansatori, acrobati, efecte speciale, costume si decoratiuni stralucitoare.

Multe vase Royal Caribbean transmit acum tot felul de evenimente sportive in barurile cu tematica sportiva, precum Playmakers.

Uneori, turistii isi exprima teama ca se vor plictisi la bord, in special in zilele pe mare. Trebuie sa recunoastem ca o serie de activitati la bord pot intr-adevar parea mai putin accesibile pentru pasageri, din cauza barierei lingvistice.

Lasand la o parte varietatea de master-class-uri culinare, dans, cursuri de initiere la cazinou, licitatii de arta, cursuri de yoga etc (contra cost), la bordul Royal Caribbean puteti juca golf, baschet sau tenis absolut gratuit. Pe multe vase exista pista de jogging,  patinoar, perete de catarare, simulator de surf si chiar de skydiving (contra cost pe anumite itinerarii)! Exista, de asemenea, cluburi de fitness, piscine si jacuzzi, toate incluse in tariful croazierei.

Royal Caribbean este companie de croaziere orientata spre vacantele in familie si ofera un program extins pentru copii. Fie ca sunt copii mici sau adolescenti, toti se vor distra din momentul in care vor pasi la bordul vasului. Lasere, tobogane, escape room si simulatoare de surf, masinute de tamponare – sunt doar cateva dintre activitatile concepute pentru a-i mentine pe copii ocupati si fericiti.

Cluburile pentru copii sunt impartite in 4 categorii, in functie de varsta copilului, si detin un personal special instruit, care se ocupa de acestia, atat pe mare, cat si in timpul ancorarii in porturi.  De regula, copiii se distreaza de minune cu colegii lor la bordul vasului  si cu greu pot fi convinsi sa mearga la tarm.

AQUANAUTS (3-5 ani)

Muzica, veselie si multe alte activitati pe masura imaginatiei copiilor.

EXPLORERS  (6-8 ani)

Exploratorii in devenire vor gasi distractie in programele noastre educative, pline de aventuri.

VOYAGERS (9-11 ani)

Vor face un tur in culisele vasului, vor descoperi sporturi noi si vor deveni mici oameni de stiinta in laboratorul stiintific.

TEENS (12-17 ani)

Este un pic de mister in ceea ce se intampla la legendarele noastre petreceri la piscina, karaoke si discoteci.

Pe langa cluburile pentru copii, exista, contra cost, si cresa Royal Babies & Tots (pentru copii intre 6-36 luni; serviciu indisponibil pe vasele Jewel, Adventure si Explorer of the Seas ) precum si serviciul Late Night Kids Party Zone (pentru copii intre 3-11 ani) , daca, de exemplu, decideti sa mergeti la un spectacol de seara sau la o cina in doi.

Pe itinerariile cu plecare din Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda varsta minima pentru a rezerva o croaziera sau a ocupa singur o cabina este de 18 ani. Pe itinerariile cu plecare din SUA (inclusiv Puerto Rico) si Canada sau care includ una din aceste destinatii, o persoana sub 21 de ani nu poate sa rezerve o croaziera sau sa ocupe singura o cabina, cu exceptia cazului in care este insotita de o persoana care a implinit deja varsta de 21 ani. Orice minor sub 18 ani care nu calatoreste in compania parintilor sai trebuie sa fie acompaniat de o persoana adulta (18 ani in cazul itinerariilor din Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda, respectiv 21 de ani pentru itinerarii cu plecare din SUA, inclusiv Puerto Rico si Canada sau care includ una din aceste destinatii) si trebuie sa prezinte in momentul imbarcarii o scrisoare notariala legalizata, in limba engleza, prin care cel putin unul dintre parinti isi da acordul cu privire la calatoria minorului si autorizeaza persoana care il insoteste pe minor sa semneze in cazul aplicarii tratamentului de urgenta, recomandat de doctorul de la bordul vasului. Daca aceasta dovada scrisa nu este prezentata, accesul la bord al minorului in cauza nu va fi permis. Compania de croaziera nu poate fi considerata responsabila pentru niciun fel de costuri suplimentare ce pot aparea ca rezultat al neprezentarii unei scrisori de autorizare care sa permita accesul minorului la bord. Compania nu va plati nicio compensatie si nu va rambursa nicio suma de bani unui minor, al carui acces la bord a fost refuzat din cauza lipsei de documente necesare pentru efectuarea calatoriei.

Suplimentar, pentru a putea practica anumite activitati sportive la bordul vasului (care variaza in functie de clasa, exemplu: perete de catarare, patinaj, role, simulator de surf, tiroliana, Ripcord by iFly, capsula North Star, etc.) este necesar sa se mentioneze in scrisoarea notariala faptul ca adultul are drept de semnatura pentru autorizarea desfasurarii acestor activitati de catre minorul in cauza.
Va rugam sa luati la cunostinta ca parintii sau tutorii legali care calatoresc cu un minor cu un nume diferit decat al acestora, sunt obligati sa prezinte un document oficial legalizat in limba engleza (certificate de nastere/divort etc), pentru a dovedi ca sunt parintii/tutorii copiilor in cauza.

Varsta minima a copiilor pentru a putea fi acceptati la bord este de sase (6) luni la data plecarii in croaziera cu exceptia croazierelor transatlantice, transpacifice, in Hawaii, Australia, Noua Zeelanda sau orice croaziera care are 3 zile consecutive pe mare, unde varsta minima este de douasprezece (12) luni. Sanatatea si securitatea pasagerilor constituie prioritatea numarul unu a companiei de croaziere, ca urmare, luand in considerare facilitatile, echipamentele si personalul medical limitate de la bordul vasului, compania de croaziera nu poate accepta derogari sau exceptii de la aceste reguli.

Taxele portuare sunt taxele impuse de autoritatile guvernamentale sau cvasi-guvernamentale, care decurg din prezenta vasului in port.

De asemenea, include taxe impuse de terti, precum cele de andocare, de debarcare, de inspectie, taxe pentru navigatie, acostare, manipulare/depozitare a bagajelor si servicii de securitate etc.

❌ Taxa pentru servicii la bord (in cazul in care nu a fost platita la data efectuarii rezervarii);

❌ Transportul pana la portul de imbarcare/debarcare;

❌ Transferul la/de la vas;

❌ Cazari pre si post croaziera;

❌ Excursiile optionale;

❌ Asigurarea medicala si asigurarea storno;

❌ Vizele necesare itinerariului;

❌ Bauturile alcoolice si nealcoolice (altele decat cele mentionate la tariful include);

❌Serviciul de spalatorie;

❌ Tratamentele de frumusete si sanatate;

❌ Telefoane; Cazinou; Internet;

❌ Serviciile medicale;

❌ Taxele de rezervare la restaurantele cu specific;

❌ Room service (se achita o taxa de 7.95 USD/comanda);

O experienta culinara superioara la bord este unul dintre cei mai importanti factori de succes ai unei croaziere. Cunoscand acest lucru, companiile de croaziera se intrec in oferte si atrag cei mai buni si renumiti bucatari din intreaga lume. Sigur, nu sunt prezenti personal in bucatariile navelor de croaziera, dar dezvolta meniuri, instruiesc  bucatarii si chelnerii, intr-un cuvant, fac totul pentru a satisface cei mai sofisticati gurmanzi in timpul croazierei.

In plus fata de restaurantele de baza, incluse in tarif, veti gasi intotdeauna la bord o selectie de restaurante „alternative”, cu specific, care ofera mese mai intime si concepute de bucatari exclusivi. In functie de vas, pot fi 3 astfel de restaurante dar pot fi si mai mult de 10! Francez, italian, asiatic, fusion, vegetarian, steak-house … pentru majoritatea trebuie sa platiti suplimentar 20-30 USD de persoana pentru rezervare, dar, de regula, merita!

La bordul vaselor exista un centru SPA si un salon de infumusetatre. Serviciile variaza in functie de vas si sunt contra cost. 

Expertii in sanatate si infrumusetare de la bord va vor invata arta relaxarii si va vor rasfata din cap pana in picioare.

✔️REVITALIZATI-VA SI REINCARCATI-VA
Plutiti pe o mare de beatitudine pura in centrele Spa de la bord. Relaxati-va corpul cu proceduri aromatice, inviorati-va cu unul dintre numeroasele noastre masaje terapeutice, ingrijiti-va unghiile cu un mix perfect de mani-pedi si revitalizati-va pielea cu un masaj facial de oxigenare.
Gasiti cele mai bune tratamente pentru Dvs. – consultantii nostri experti in domeniul spa va vor indruma sa alegeti varianta optima.

✔️TIMP NUMAI PENTRU DVS.
Descoperiti ce produse sunt potrivite pentru corpul si mintea Dvs. in timpul demonstratiilor noastre de sanatate si infrumusetare, cu teme care variaza de la toxine pana la metabolism.

✔️SUPLU SI TONIFIAT
Faceti exercitii de stretching la sedintele de yoga sau cardio cu o sesiune de spinning, de mare intensitate. Acestea sunt doar doua dintre sedintele concepute special pentru Dvs. si disponibile in centrul nostru de fitness. In egala masura, va puteti continua exercitiile proprii in centrul nostru de fitness, complet echipat sau puteti alerga pe pista exterioara special conceputa. La final, odihniti-va muschii obositi in sauna.

Va recomandam sa va programati sesiunea in avans.  In cazul anularii unei programari efectuate pentru tratamente, coafor, masaj, spa etc. se aplica o taxa de penalizare.

Pe vasele de croaziera Royal Caribbean  nu se permite fumatul pe balcon sau in cabina. Fumatul (inclusiv a tigarilor electronice) nu este permis nici in restaurante, teatru, holuri sau coridoare, pentru fumatori existand zone special amenajate care sunt mentionate in programul zilnic livrat in cabina, numai in locuri exterioare. Tigarile, trabucurile si pipele trebuie stinse corespunzator si, in niciun caz, aruncate peste bord. Incalcarea acestor prevederi presupune o amenda de 250 USD. Trebuie sa aveti minim 18 ani impliniti pentru a putea cumpara tutun de la magazinele de la bordul vasului.

Pe toate vasele de croaziera se obisnuieste sa se ofere o taxa pentru serviciile la bordul vasului personalului care contribuie la confortul Dvs. in timpul croazierei.

Aceasta taxa se poate achita la momentul rezervarii in EUR sau la bordul vasului in USD (se va adauga automat in contul de cheltuieli de la bord, la sfarsitul fiecarei zile a croazierei).

Din 07 septembrie 2022, valoarea acestei taxe este de :

 • 16 USD (14.4 EUR)/persoana/zi pentru cabinele interioare, exterioare si cu balcon
 • 18.5 USD (16.65 EUR)/persoana/zi pentru apartamente. 

De asemenea, serviciile exceptionale ale personalului de la bord pot fi recompensate suplimentar.

In plus, se adauga automat in contul Dvs. SeaPass o taxa de serviciu de 18% pentru bauturile achizitionate in baruri si pentru tratamentele de infrumusetare de la bordul vasului.

Exista la bordul vasului internet café ( ICafé ) deschis 24 de ore sau puteti folosi reteaua de internet Royal-wifi.
Din 31 martie 2023, intreaga flota Royal Caribbean este echipata cu VOOM by Starlink, cel mai rapid internet de pe mare, oferind oaspetilor nostri o conectivitate de mare viteza pentru o experienta cat mai buna la bord. VOOM va permite sa fiti permanent conectati cu cei de acasa, sa va descarcati muzica, filmele si emisiunile TV preferate si sa fiti la curent cu tot ce se intampla in lume.
Pachetele de internet STREAM + SURF pot fi achizitionate fie la bord, fie pe site-ul www.royalcaribbean.com cu minim 4 zile inainte de plecarea in croaziera. Tarifele sunt de la 26.99 usd/zi/aparat pentru vasele din Clasele Oasis, Quantum si Icon, si pentru croazierele scurte in Caraibe, iar pentru celelalte vase, de la 23.99 usd/zi/aparat (se pot modifica oricand fara o notificare prealabila).
La bord, pentru acest serviciu se foloseste cardul SeaPass primit pentru a inregistra in contul cabinei Dvs. costul utilizarii internetului.

Puteti rezerva atat direct, pe site-ul www.rccl.ro cat si telefonic sau solicitandu-ne o oferta pe email – office@rccl.ro

Pentru a rezerva o croaziera este necesara plata unui depozit (care in unele cazuri, in functie de tarif, poate fi nerambursabil – NRD) astfel:

 • pentru croazierele cu durata intre 1 – 5 nopti acesta este de 80 EUR/pe persoana,
 • pentru cele intre 6 – 9 nopti acesta este de 200 euro / persoana
 • iar pentru cele de peste 10 nopti – 360 euro/ persoana;

Restul de plata trebuie achitat cu minim 65 zile inainte de plecarea in croaziera (minim 95 zile pentru croazierele de Craciun / Revelion);

Daca rezervarea se efectueaza sub 65 zile (sub 95 zile pentru Craciun / Revelion) inainte de plecarea in croaziera, atunci trebuie achitat integral la momentul rezervarii.

Se aplica conditiile generale de anulare ale croazierelor Royal Caribbean International, pe care le puteti consulta accesand link-ul : https://rccl.ro/termeni-si-conditii-de-rezervare-croaziere-royal-caribbean-international/

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Recomandari de calatorie

De Revelion, in croaziera

De Sarbatori, de obicei ne dorim foarte mult o poveste. Nu numai bradul si Mos Craciun, ci si atmosfera, starea de spirit, bucuria, anticiparea unui miracol, fac din aceasta perioada una magica.

Citeste mai mult »
10 delicii culinare pentru o calatorie virtuala in Italia
Destinații de vacanta

10 delicii culinare pentru o calatorie virtuala in Italia

Italia ii atrage pe calatorii dornici sa exploreze peisajele uimitoare, cultura unica si gastronomia bogata din Peninsula. Acest tinut mediteranean, iubit de lumina soarelui tot timpul anului, ofera numeroase preparate traditionale, renumite in intreaga lume. Va invitam intr-o calatorie virtuala in Italia cu aceste 10 delicii culinare de mai jos.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!