OFERTA LIMITATA

reducere 60%

la al doilea pasager

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

OFERTA LIMITATA

REDUCERI 60%

la al 2-lea pasager

Rezervati pana la data de pana la 01 iunie 2021, o croaziera cu compania Royal Caribbean International, pe itinerarii selectate, cu date de plecare dupa 4 iunie 2021 si beneficiati de reduceri de 60% pentru a 2-a persoana din cabina,  aplicate la tariful de croaziera fara taxe !

*Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, in sistemul de rezervari, la momentul efectuarii rezervarii. Oferta se aplica rezervarilor nou create si poate fi retrasa fara nicio notificare prealabila.


SUNA INTERESANT?

DESCOPERITI ITINERARIILE PENTRU VACANTA PERFECTA!

IN IUNIE, 2021 VA FI

MAREA REVENIRE

PE MARE, PREGATITI-VA BAGAJELE!

PROTECTIE COVID-19

Rezervati pana pe 31 mai 2021 si beneficiati de protectia Covid-19, inclusa in tarifele croazierelor Royal Caribbean, care presupune:

100% RAMBURSARE:
– in cazul in care sunteti diagnosticati cu Covid-19 in cele 14 zile anterioare imbarcarii;
– daca sunteti confirmati pozitiv cu Covid-19 in timpul croazierei;

De asemenea, in cazul unor cheltuieli legate de Covid-19, compania Royal Caribbean va acoperi costurile tratamentelor medicale de la bordul vasului, costurile unei eventuale carantinari intr-una din destinatii, precum si transportul in tara de resedinta.
Compania Royal Caribbean recomanda ferm, ca pasagerii sa incheie o asigurare de calatorie/medicala, care sa acopere in prima faza aceste cheltuieli.

Pentru informatii despre Protectia Covid-19, consultati si link-ul: https://www.royalcaribbean.com/healthy-sail-center

CROAZIERE IN SIGURANTA

Pentru o calatorie in deplina siguranta, compania Royal Caribbean® a luat decizia ca intreg echipajul vasului Jewel of the Seas® sa fie vaccinat impotriva Covid-19. Pentru moment, la bord vor fi acceptati doar pasagerii care vor putea face dovada vaccinarii impotriva Covid-19 (si sa aiba minimum 14 zile de la data administrarii dozei unice sau a rapelului), in timp ce copiii sub 18 ani vor trebui sa prezinte un rezultat negativ la o testare PCR Covid 19, recoltat cu maximum 72 de ore inainte de imbarcare. Toti pasagerii vor face testul antigen la inceputul si finalizarea croazierei.
Consultati link-urile:
https://www.royalcaribbean.com/healthy-sail-center
https://www.royalcaribbean.com/healthy-sail-center/cruises-health-and-safety

O alta conditie esentiala pentru calatorie va fi si respectarea cerintelor impuse de Cipru pentru vizitatori, conditii ce pot fi studiate in link-ul:

https://www.visitcyprus.com/index.php/en/cyprus-covid19-travel-protocol

Aceste masuri de sanatate si siguranta, se pot modifica pe parcurs, in functie de evolutia situatiei la nivel global.

Ce spun oaSpeTii noStri

Catalin Botezatu

[...] am fost in nu mai putin de 7 croaziere cu vasele din flota Royal Caribbean, iar un lucru pe care l-am apreciat mereu a fost calitatea serviciilor. Personalul este amabil si foarte bine instruit. Experienta este similara cu cea pe care o ai doar la resorturile de lux din Thailanda sau Bali, tari renumite pentru ospitalitate.

Loredana

Am avut sansa unei experiente de neuitat la bordul vasului Symphony of the Seas, unul dintre cele mai mari vase de croaziera din lume. Este pur si simplu un oras plutitor, fascinant, in care ai absolut orice iti doresti. Fiica mea, Elena, spune ca se simte cel mai bine in croaziera si ca a avut cea mai frumoasa vacanta de pana acum.

Cristian Stan

Mereu m-am intrebat cum este sa zbori cu elicopterul deasupra Oceanului si cum este sa ai o vedere panoramica asupra unui vas de croaziera. Parea un lucru imposibil pana cand, in toamna lui 2014, am fost invitat la evenimentul de lansare al vasului Quantum of the Seas, primul vas SMART din lume.

AVETI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMATII?

CONDITII OFERTA "rEDUCERE 60% lA aL 2-lea PASAGER"

Oferta este valabila pentru rezervari pana in 01 iunie 2021.

Oferta este valabila pentru croazierele Royal Caribbean, pe itinerarii selectate, cu date de plecare dupa 04 iunie 2021. 

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, in sistemul de rezervari, la momentul efectuarii rezervarii. Oferta se aplica rezervarilor nou create si poate fi retrasa fara nicio notificare prealabila.

 • Pentru croazierele intre 1 – 5 nopti este necesara plata unui depozit de 80 euro /pe persoana, pentru cele intre 6 – 9 nopti  200 euro / persoana iar pentru cele de peste 10 nopti – 360 euro/ per persoana;
 • Restul de plata trebuie achitat cu minim 65 zile inainte de plecarea in croaziera  (minim 95 zile pentru croazierele de Craciun / Revelion); Daca rezervarea se efectueaza sub 65 zile (sub 95 zile pentru Craciun  / Revelion) inainte de plecarea in croaziera, atunci trebuie achitat integral la momentul rezervarii.
 • Cazare cu pensiune completa, inclusiv apa, limonada, ceai si cafea la dozator
 • Activitati de recreere, acces la piscina, jacuzzi, sauna, etc
 • Programe de divertisment, incluzand productii muzicale Broadway, spectacole de talie mondiala
 • Accesul la centrul de fitness si la sauna
 • Programe pentru copii si adolescenti Adventure Ocean®
 • Micul dejun continental din cadrul room service
 • Taxe si servicii portuare
 • Taxa pentru servicii la bord (in cazul in care nu a fost platita la data efectuarii rezervarii)
 • Transportul pana la portul de imbarcare/debarcare
 • Cazari pre si post croaziera
 • Transferul la/de la vas
 • Excursiile optionale
 • Bauturile alcoolice si nealcoolice (altele decat cele mentionate la tariful include)
 • Serviciul de spalatorie
 • Tratamentele de frumusete si sanatate
 • Telefoane
 • Cazinou
 • Internet
 • Taxele de rezervare la restaurantele cu specific
 • Room service** (se achita o taxa de 7.95 USD/comanda)
 • Asigurarea medicala si asigurarea storno
 • Vizele necesare itinerariului
 • Serviciile medicale
 • Orice altceva ce nu apare mentionat ca fiind inclus in tarif
  **Cu exceptia micului dejun continental care este inclus in tariful croazierei.
 • Pentru rezervarile confirmate pana la 31 mai 2021, se poate aplica programul ” Navigati cu Incredere” , care ofera pasagerilor posibilitatea de a anula croaziera cu pana la 48 ore  inainte de ziua plecarii, beneficiind de protectia sumelor achitate. Contravaloarea croazierei va fi rambursata sub forma de certificat valoric (FCC), mai putin taxele de port si cele pentru servicii la bord, care se vor rambursa in bani.

  CUM PUTEM ANULA O CROAZIERA PRIN PROGRAMUL “NAVIGATI CU INCREDERE” IN NOUA SA VERSIUNE SI CE ANUME PRIMIM INAPOI ? (click pentru detalii)

  a) Daca rezervarea se anuleaza cu mai mult de 95 de zile inainte de data de plecare pentru croazierele Royal Caribbean International®:

  R : Pentru rezervarile cu depozit rambursabil: Depozitul achitat se va rambursa in bani, din care se retine taxa de rezervare de 50 euro / cabina.
  R : Pentru rezervarile cu depozit nerambursabil: Depozitul achitat se va rambursa sub forma de certificat valoric care va putea fi folosit pentru o rezervare viitoare.

  b) Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 95 de zile dar inainte de plata finala pentru croazierele Royal Caribbean International®: 

  R: Depozitul achitat pentru confirmarea rezervarii se va rambursa sub forma unui certificat valoric care va putea fi folosit pentru o rezervare viitoare.

  c) Daca rezervarea se anuleaza dupa efectuarea platii finale si pana cu 48 ore inainte de ziua plecarii in croaziera:

  R: Clientii vor primi un certificat valoric reprezentand 100% din valoarea croazierei achitate, mai putin taxele de port si cele pentru servicii la bord, care se vor rambursa ulterior in bani.