OFERTA LIMITATA

Oferta "Bonus BOOK NOW"
+ Reduceri pana la
500 euro/ persoana

Bonus BOOK NOW

Toti oaspetii din cabina beneficiaza de bonusul BOOK NOW - pachetul de bauturi Classic.

Vase Premium

Suntem compania Premium cu cele mai premiate vase de croaziera.

Reduceri speciale

Tarife cu reduceri de pana la 500 euro / persoana, in functie de tipul de cabina rezervat.

Destinatii atractive

O gama variata de destinatii spectaculoase va asteapta sa le descoperiti .


Oferta "Bonus BOOK NOW "

Rezervati pana in 02 noiembrie 2020, o croaziera Celebrity Cruises pe itinerarii de minim 4 nopti in Europa, Caraibe, Bermuda, Alaska, Asia sau Exotice (exclus Galapagos), cu perioada de calatorie intre 01 noiembrie 2020 – 04 mai 2022 si toti oaspeti cazati in aceeasi cabina vor avea 

Bonusul BOOK NOW :

Pachetul de bauturi Classic:

care include consumul la discretie de bauturi racoritoare la dozator sau imbuteliate; sucuri imbuteliate si sucuri naturale; specialitati de cafea; apa imbuteliata; bere (al carui cost sa nu depaseasca 6 USD ), bauturi spirtoase, lichioruri, cocktailuri si bauturi frozen, vin la pahar (al caror cost nu depaseste 9 USD); 15% reducere la orice sticla de vin achizitionata.

 

OFERTA ESTE DISPONIBILA IN SISTEMUL DE REZERVARI, DE PE SITE!

(COD PROMOTIE : PRICE RATE BEV+) 
 
 Oferta este disponibila pentru cabinele interioare, exterioare, cu balcon, Concierge Class si Aqua Class. 
 

Reduceri pana la 500 euro  / persoana

Oaspetii vor beneficia si de reduceri de pana la 500 euro / persoana,  in functie de tipul de cabina ales (tarifele din sistem au reducerile deja aplicate). Nu se combina cu oferte de tip Exciting Deals, Loyalty, etc.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, la momentul efectuarii rezervarii. Se aplica rezervarilor nou create si poate fi retrasa fara nicio notificare prealabila.

oferta "Bonus BOOK NOW" + Reduceri de pana la 500 euro / persoana

Doar la un click distanta! Rezervati acum!

Celebrity Cruises

VERIFICA SI REZERVAMARELE CIRCUIT AL GASTRONOMIEI INTERNATIONALE

RESTAURANT PRINCIPAL

INCLUS IN TARIF

SUSHI ON FIVE

CU TAXA DE REZERVARE

OCEANVIEW CAFE

INCLUS IN TARIF

TUSCAN GRILLE

CU TAXA DE REZERVARE

SPA CAFE

INCLUS IN TARIF

QSINE

CU TAXA DE REZERVARESARBATORITI FIECARE MOMENT

SOLARIUM

INCLUS IN TARIF

CAZINOU

CU TAXA

CELLAR MASTERS

CU TAXA

SPECTACOLE

INCLUSE IN TARIF

LOUNGE-URI

CU TAXA

BARURI

CU TAXA

INFORMATII UTILE

 • cazare in cabina mentionata cu pensiune completa, cu acces in mai multe restaurante de la bordul vasului; cafea, apa, limonada la discretie;
 • activitati de recreere: sala de fitness, piscina, jacuzzi, teatru (productii tip Broadway), discoteca, biblioteca, pista de jogging, teren de baschet;
 • Fun Factory / XClub – programe pentru copii si adolescenti;
 • taxele de port;
 • un beneficiu inclus : Pachet de bauturi Classic pentru toti oaspetii din aceeasi cabina;
 • transport cu avionul;
 • transferul aeroport-port-aeroport;
 • taxa de servicii la bord (bacsisurile / gratuitatile)
 • asigurarea medicala si/sau storno;
 • vizele si taxele de viza, acolo unde sunt necesare;
 • excursiile optionale;
 • bauturile alcoolice si racoritoare (care nu sunt incluse in pachetul de bauturi Classic);
 • taxa de rezervare la restaurantele cu specific;
 • servicii suplimentare: room service (in intervalul 23:00 – 06:00), centru spa, coafor, cazinou, telefoane, internet etc.
 • Pentru croazierele intre 6 – 8 nopti este necesara plata unui depozit de 200 euro /pe persoana iar pentru cele de peste 9 nopti – 360 euro/ per persoana;
 • Restul de plata trebuie achitat cu minim 65 zile inainte de plecarea in croaziera  (minim 95 zile pentru croazierele de Craciun / Revelion); Daca rezervarea se efectueaza sub 65 zile inainte de plecarea in croaziera, atunci trebuie achitat integral la momentul rezervarii.

Pentru rezervarile confirmate pana la 30 noiembrie 2020, se poate aplica programul ” Navigati cu Incredere” , care ofera pasagerilor posibilitatea de a anula croaziera cu pana la 48 ore  inainte de ziua plecarii, beneficiind de protectia sumelor achitate. Contravaloarea croazierei va fi rambursata sub forma de certificat valoric (FCC), mai putin taxele de port si cele pentru servicii la bord, care se vor rambursa in bani.

***CUM PUTEM ANULA O CROAZIERA PRIN PROGRAMUL “NAVIGATI CU INCREDERE” IN NOUA SA VERSIUNE SI CE ANUME PRIMIM INAPOI?

a) Daca rezervarea se anuleaza cu mai mult de 95 de zile inainte de data de plecare pentru croazierele Celebrity Cruises®:

R : Pentru rezervarile cu depozit rambursabil: Depozitul achitat se va rambursa in bani, din care se retine taxa de rezervare de 50 euro / cabina.
R : Pentru rezervarile cu depozit nerambursabil: Depozitul achitat se va rambursa sub forma de certificat valoric care va putea fi folosit pentru o rezervare viitoare.

b) Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 95 de zile dar inainte de plata finala pentru croazierele Celebrity Cruises®: 

R: Depozitul achitat pentru confirmarea rezervarii se va rambursa sub forma unui certificat valoric care va putea fi folosit pentru o rezervare viitoare.

c) Daca rezervarea se anuleaza dupa efectuarea platii finale si pana cu 48 ore inainte de ziua plecarii in croaziera:

R: Clientii vor primi un certificat valoric reprezentand 100% din valoarea croazierei achitate,mai putin taxele de port si cele pentru servicii la bord, care se vor rambursa ulterior in bani.

Ce spun oaSpetii nostri

Imi amintesc ca am stat intr-un suite urias, de 120 de metri patrati, ce includea un living spatios in care se afla si un pian, bucatarie, dormitor imens, doua bai luxoase, o camera doar pentru dressing si un balcon mare in care m-am putut relaxa in voie in jacuzzi, privind albastrul infinit al Marii Mediterane.

Catalin Botezatu, designer

Este pur si simplu un oras plutitor, fascinant, in care ai absolut orice iti doresti. Fiica mea, Elena, spune ca se simte cel mai bine in croaziera si ca a avut cea mai frumoasa vacanta de pana acum.

Loredana

Te-ai abonat cu succes la newsletter