IN SEZONUL DE VARA 2021

GRECIA INTENSIVA

CU AZAMARA

CU AZAMARA PURSUIT PRIN

INSULELE GRECESTI

Noi croaziere intensive in insorita Grecia – explorati alaturi de Azamara frumusetea acestei tari insulare. Ape stralucitoare de un albastru incredibil, sarm mediteranean si delicii culinare va astepta pe aceste taramuri atat de indragite de soare. Porniti intr-o croaziera intensiva Azamara in Grecia sau pe Coasta Adriatioca si explorati mirificele destinatii din itinerariu, cu o bogata mostenire istorica si culturala. 

Oferte de vacanta croaziera in Atena (Pireu)

IMBARCARE DIN ATENA

Venetia - Italia

IMBARCARE DIN VENETIA

Istanbul

marea neagra

Roma

imbarcare din roma

SEDERI MAI LUNGI IN PORT, INNOPTARI

azamara

Cele trei vase Azamara navigheaza in Mediterana, Australia si Noua Zeelanda, Europa de Nord si de Vest, Canalul Panama, America Centrala, de Nord si de Sud, Alaska, Africa, Asia, “Indiile de Vest” si pe itinerarii Transoceanice. 

CELE MAI MULTE FACILITATI SUNT

deja incluse IN TARIF

De la bauturi si produse culinare la transferurile de la tarm, aproape tot ce va puteti imagina este deja inclus in tariful croazierei , mai ales captivantele AzaMazing Evenings®: opulenta unei nopti la St. Petersburg, cultura maori intr-un spectacol la Muzeul Papa Te sau acrobatii in Monaco. Indiferent de voiaj, aceste evenimente unice vor crea o seara de neuitat. Echipa noastra de la concierge este intotdeauna la dispozitia Dvs. pentru a va personaliza vacanta pe croaziera.

TOT CE ATI DORIT SA INTREBATI

TOT CE TREBUIE SA STITI

✔ Cazarea in cabina aleasa cu pensiune completa la bordul vasului inclusiv apa imbuteliata, bauturi racoritoare, specialitati de cafea si ceaiuri, selectie de vinuri rosii si albe, marci internationalede bere si o selectie de bauturi alcoolice (votca, gin, brandy, whisky, rom si altele), disponibile in toate barurile si restaurantele de pe vas;

✔ activitati de recreere*: piscina, jacuzzi, teatru, pista de alergare in aer liber etc (se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activitati de recreere);

✔ room service 24 de ore;

✔ servicii concierge;

✔ divertisment si programe la bord adaptate destinatiilor vizitate din itinerariu;

✔ acces la serviciul de spalatorie;

✔ taxele pentru servicii la bord (gratuitatile / bacsisurile);

✔ transport gratuit din/catre port in anumite destinatii;

In general, majoritatea croazierelor Azamara au si un eveniment AzAmazing Evening inclus.

Pe vasele de croaziera Azamara exista patru tipuri principale de cabine:

  • Cabine interioare 
  • Cabine exterioare, cu fereastra cu vedere la ocean
  • Cabine cu balcon, cu vedere la  ocean
  • Apartamente 

Unele cabine pot gazdui trei sau patru persoane si in acest scop sunt dotate cu paturi supraetajate sau o canapea extensibila. Numarul acestor cabine este limitat, in sensul ca nu fiecare cabina poate fi echipata cu spatiu suplimentar sau cu paturi pliante, ca intr-un hotel. Acest lucru se datoreaza respectarii masurilor de siguranta la bord.

Cabinele interioare standard sunt situate in mijlocul vasului si, prin urmare, nu au ferestre. De obicei au aceeasi dimensiune ca si cabinele cu ferestre, dar se simt putin mai mici. Astfel de cabine se gasesc de obicei pe toate puntile si sunt destul de accesibilie ca pret. 

Cabinele cu vedere la ocean (exterioare) sunt situate in jurul perimetrului navelor si au ferestre sau hublouri. Ferestrele sunt suficient de mari si, in general, de aceeasi dimensiune, indiferent de inaltimea puntii. Hublourile au o vedere mult mai mica si principalul avantaj al acestor cabine fata de cele interne este ca au in plus lumina naturala. Unele nave au un anumit numar de cabine cu vedere obstructionata, adica sunt situate pe punti sau locuri in care exista obiecte (barci de salvare) sau constructii (structuri, cadre ale vasului) care obstructioneaza partial, uneori complet, vederea de la fereastra.

Cabinele cu balcon sunt cel mai popular tip de cazare de pe un vas de croaziera, iar pe cele mai moderne si mai mai mari, eceseta sunt intr-un numar destul de mare. Cabinele cu balcon au aproximativ aceeasi supafata ca si cabinele cu fereastra. 

Aparatmentele ofera o gama larga de optiuni de cazare, varietatea acestora fiind foarte diferita in ceea ce priveste atat dimensiunea cat si gama de servicii suplimentare. In general, apartamentele ofera un pat king-size si un balcon mare. Multe apartamente au printre beneficii servicii de concierge si chiar un majordom personal incluse. La fel ca in hoteluri, apartamentele pot fi cu mai multe camere, cu living separat suficient de mare pentru a gazdui un pia, precum si baie imensa cu jacuzzi cu vedere la ocean sau chiar balcon cu jacuzzi. In ciuda suprafetei generoase, adesea numarul maxim de persoane poate fi restrictionat, in comparatie cu suprafata.

Mesele la bord sunt un eveniment special si, de regula, dureaza mult mai mult pe o croaziera decat acasa, la tarm.

Nu exista practic ore fixe de servire a meselor pe vasele de croaziera moderne. Aceasta inseamna ca puteti servi pranzul si cina oricand, oriunde si cu oricine doriti. Pentru o gustare mai informala, aceasta se poate face aproape intotdeauna pe puntile in aer liber, la cafenele si la zonele cu gratar. In plus, exista room service nonstop, in cazul in care nu doriti sa parasiti cabina.

Restaurantele (atat cele incluse in tarif cat si cele neincluse) variaza in functie de vas si se pot schimba. De regula, retaurantele incluse in tariful croazierei sunt cel putin:

Restaurantul principal
Masa de seara (cina) se poate servi in restaurantul principal. Meniul este „a la carte”, iar bauturile incluse sunt apa la carafa si cafeaua normala (regular). Toate celelalte bauturi (alcoolice sau nealcoolice, inclusiv apa imbuteliata si specialitatile de cafea) se platesc separat, cu exceptia cazului in care aveti inclus sau ati achitat unul din pachetele de bauturi disponibile.

Restaurantul principal este, de asemenea, deschis pentru servirea micului dejun sau a pranzului, dar orarul de functionare difera in zilele pe mare si atunci cand vasul ancoreaza in fiecare port din itinerariu.

Daca insa preferati o tinuta mai lejera in acele seri, puteti servi cina in restaurantul cu autoservire. 


Pe durata intregii croaziere, nu este permis accesul in restaurantul principal sau in cele cu specific in pantaloni scurti, maieu si papuci.
In functie de durata croazierei exista un numar diferit de nopti formale pentru care se recomanda tinuta corespunzatoare: durata croaziera 3-5 nopti: o noapte formala; durata croaziera 6-9 nopti: doua nopti formale; si durata croaziera de peste 10 nopti: trei nopti formale.
Tinuta formala: rochie de seara sau tinuta de cocktail pentru doamne, costum cu cravata sau papion pentru domni.
Tinuta casual: pantaloni lungi, camasi sport, exclus pantaloni scurti si papuci.

Restaurantele cu autoservire
Faceti ocolul lumii la bufetul suedez – Windjammer, care este o fuziune de bucatarii internationale. Optional, aici se pot servi micul dejun, pranzul si cina in sistem bufet si cu autoservire. In aceste restaurante aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ice tea si limonada in timpul meselor. Cina se poate servi in restaurantele cu autoservire, in sistem bufet, si unde nu exista recomandare pentru o anumita tinuta.

Pe langa aceste restaurante, la bordul vaselor exista si alte restaurante incluse in tariful croazierei, in functie de capacitatea vasului.

Room Service
Bucurati-va de preparatele culinare favorite in intimitatea cabinei Dvs., apeland la serviciul de room service, valabil 24/7, disponibil gratuit doar pentru micul dejun continental.

Pasagerii au dreptul sa aduca la bordul vasului, in ziua imbarcarii, maxim doua sticle de vin sau sampanie de 750ml/cabina. Fiecare sticla trebuie sa aiba sigla originala a producatorului si sa nu fie contrafacuta. Pasagerii nu au voie sa consume bautura personala in locurile publice (doar in cabina), altfel vor plati o taxa de 15 USD/ sticla (corkage fee). Bautura alcoolica cumparata de la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata in cabina in ultima seara a croazierei.
La bordul vaselor varsta minima pentru consumul de bauturi alcoolice depinde de itinerariul croazierei. Pe itinerariile cu plecare din Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda varsta minima pentru a putea consuma bauturi alcoolice este de 18 ani. Pe itinerariile cu plecare din SUA (inclusiv Puerto Rico), Canada si Emiratele Arabe Unite sau pe itinerariile care includ una dintre aceste destinatii, nu se vand sau servesc bauturi alcoolice persoanelor sub 21 de ani. Varsta se stabileste in functie de varsta avuta in momentul inceperii croazierei.
Bauturile disponibile in minibar-ul cabinei Dvs. vor fi taxate pe contul de cheltuieli deschis la bordul vasului la tariful afisat in cabina.

Taxele portuare sunt taxele impuse de autoritatile guvernamentale sau cvasi-guvernamentale, care decurg din prezenta vasului in port.

De asemenea, include taxe impuse de terti, precum cele de andocare, de debarcare, de inspectie, taxe pentru navigatie, acostare, manipulare/depozitare a bagajelor si servicii de securitate etc.

Puteti rezerva direct pe site-ul nostru, www.rccl.ro, in siguranta, cu cardul de credit, sau contactandu-ne pe email sau la telefon.

• Pentru confirmarea unei rezervari, trebuie achitat un depozit de 500 EUR/ persoana, indiferent de numarul de nopti pe care il are croaziera Azamara.

• Restul de plata trebuie achitat cu minim 130 zile, inainte de plecarea in croaziera.

– alte bauturi alcoolice nementionate;

–  transportul cu avionul;

– transferul aeroport – port – aeroport;

– excursiile optionale la fiecare destinatie;

– asigurarea medicala si/sau storno;

– servicii suplimentare: tratamente de infrumusetare si sanatate, telefoane, cazinou, internet, rezervarile la restaurantele cu specific etc.

O experienta culinara superioara la bord este unul dintre cei mai importanti factori de succes ai unei croaziere. Cunoscand acest lucru, companiile de croaziera se intrec in oferte si atrag cei mai buni si renumiti bucatari din intreaga lume. Sigur, nu sunt prezenti personal in bucatariile navelor de croaziera, dar dezvolta meniuri, instruiesc  bucatarii si chelnerii, intr-un cuvant, fac totul pentru a satisface cei mai sofisticati gurmanzi in timpul croazierei.

In plus fata de restaurantele de baza, incluse in tarif, veti gasi intotdeauna la bord o selectie de restaurante „alternative”, cu specific, care ofera mese mai intime si concepute de bucatari exclusivi. 

Pe vaselAzamara exista 2 astfel de restaurante: Aqualina si Prime C, pentru care se plateste o taxa de rezervare, dar, de regula, merita!

oaspetii cazati in apartamente au acces ghratuit in aceste restaurante.

Pe vasele de croaziera Azamara  nu se permite fumatul pe balcon sau in cabina. Fumatul (inclusiv a tigarilor electronice) nu este permis nici in restaurante, teatru, holuri sau coridoare, pentru fumatori existand zone special amenajate care sunt mentionate in programul zilnic livrat in cabina, numai in locuri exterioare. Tigarile, trabucurile si pipele trebuie stinse corespunzator si, in niciun caz, aruncate peste bord. Incalcarea acestor prevederi presupune o amenda de aproximativ 250 USD. Trebuie sa aveti minim 18 ani impliniti pentru a putea cumpara tutun de la magazinele de la bordul vasului.

Cazinourile sunt in prezent un divertisment popular pe croaziere. La Azamara, doar vasul Azamara Quest are cazinou.

Taxele pentru servicii la bord (bacsisurile) sunt dedicate personalului care contribuie la confortul Dvs. în timpul croazierei. 

La Azamara, acestea sunt incluse in tariful croazierei.

Totusi, serviciile exceptionale ale personalului de la bord pot fi recompensate suplimentar.

Pentru rezervarile confirmate pana la 31 mai 2021, se poate aplica programul ” Navigati cu Incredere” , care ofera pasagerilor posibilitatea de a anula croaziera cu pana la 48 ore inainte de ziua plecarii, beneficiind de protectia sumelor achitate. In acest caz, contravaloarea croazierei va fi rambursata sub forma de certificat valoric (FCC), mai putin taxele de port si cele pentru servicii la bord, care se vor rambursa in bani.

a) Daca rezervarea se anuleaza din momentul crearii si pana la plata finala (130 zile, inainte de plecare) pentru croazierele Azamara®:

R: Depozitul achitat pentru confirmarea rezervarii se va rambursa sub forma unui certificat valoric FCC care va putea fi folosit pentru o rezervare viitoare.

b) Daca rezervarea se anuleaza dupa efectuarea platii finale si pana cu 48 ore inainte de ziua plecarii in croaziera:

R: Clientii vor primi un certificat valoric reprezentand 100% din valoarea croazierei achitate, mai putin taxele de port, care se vor rambursa ulterior in bani.

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli intotdeauna primul despre ofertele noastre speciale, primesti doza saptamanala de inspiratie pentru urmatoarea ta vacanta sau cele mai noi articole de pe blogul nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru