Oasis of the Seas: mai mare, mai îndrăzneț, Revoluționar!

Oasis of the Seas: mai mare, mai îndrăzneț, Revoluționar!

Vasul care a revoluționat industria croazierelor, Oasis of the Seas®, își marchează cea de-a zecea aniversare printr-o investiție de 165 milioane USD într-o modernizare fără precedent, cu noi si inovative atractii.

de Royal Caribbean Romania

îndrăgitul parc acvatic, Splashaway BaySM, barul The Lime & Coconut, The Perfect StormSM - celebrul trio de tobogane cu apa și bineînțeles cel mai înalt tobogan de pe un vas de croazieră - Ultimate AbyssSM. Noile atracții nu se opresc aici: primul barbeque - Portside BBQ va fi lansat pe Oasis of the Seas® și tot în premieră se adaugă o nouă locație de karaoke - Spotlight Karaoke. În ceea ce privește itinerariile, vasul proaspăt modernizat își va primi oaspeții începând cu 24 noiembrie 2019 pe itinerarii în Caraibe cu plecare din Miami, iar din mai 2020, vasul va opera itinerarii de 7 nopți în Bahamas și CocoCay, cu plecare din New York!

Ultimate Abyss

Abisul extrem: o provocare numai pentru cei curajoși. Faceți o coborâre senzațională pe cel mai înalt tobogan aflat pe mare, cu o înălțime de 10 punți.

The Perfect Storm

Un trio uimitor de tobogane cu apă ce reprezintă Perfect Storm - Typhoon, Cyclone și Supercell sunt cele 3 brațe care vă poartă într-o aventură de neuitat.

Bionic Bar

Bionic Bar este locul unde mixologia se întâlnește cu tehnologia. Cu o precizie de laser, brațele robotice lucrează în sincronizare perfectă pentru a crea cocktail-uri mult apreciate.

Playmakers

Petreceți momente extraordinare la Playmakers vizionând meciul echipei favorite pe unul dintre numeroasele ecrane, încercați-vă dexteritatea la jocurile din arcadă sau degustați deliciile zilei.

El Loco Fresh

Proaspăt. Rapid. Autentic. Faceți-vă de cap și răsfățați-vă papilele gustative cu aromele mexicane de la El Loco Fresh. Grozav de delicioase!

Laser Tag

Încercați o repriză inedită de laser tag pe mare. Alegeți–vă tabăra, luați–vă pistolul cu laser și pregătiți–vă pentru o experiență stelară în întunericul din Studio B.

Ti-a placut articolul? Trimite-l prietenilor pe:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Pe aceeasi tema

v-ar putea interesa si:

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

10 delicii culinare pentru o calatorie virtuala in Italia

10 delicii culinare pentru o calatorie virtuala in Italia

Italia ii atrage pe calatorii dornici sa exploreze peisajele uimitoare, cultura unica si gastronomia bogata din Peninsula. Acest tinut mediteranean, iubit de lumina soarelui tot timpul anului, ofera numeroase preparate traditionale, renumite in intreaga lume. Va invitam intr-o calatorie virtuala in Italia cu aceste 10 delicii culinare de mai jos.

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter