fbpx
Oasis of the Seas: mai mare, mai indraznet, Revolutionar!

CATEGORII

Vasul care a revolutionat industria croazierelor, Oasis of the Seas®, isi marcheaza cea de-a zecea aniversare printr-o investitie de 165 milioane USD intr-o modernizare fara precedent, cu noi si inovative atractii.

de Royal Caribbean Romania

indragitul parc acvatic, Splashaway BaySM, barul The Lime & Coconut, The Perfect StormSM - celebrul trio de tobogane cu apa si bineinteles cel mai inalt tobogan de pe un vas de croaziera - Ultimate AbyssSM. Noile atractii nu se opresc aici: primul barbeque - Portside BBQ va fi lansat pe Oasis of the Seas® si tot in premiera se adauga o noua locatie de karaoke - Spotlight Karaoke. In ceea ce priveste itinerariile, vasul proaspat modernizat isi va primi oaspetii incepand cu 24 noiembrie 2019 pe itinerarii in Caraibe cu plecare din Miami, iar din mai 2020, vasul va opera itinerarii de 7 nopti in Bahamas si CocoCay, cu plecare din New York!

Tobogane Ultimate Abyss pe Harmony of the Seas

Ultimate Abyss

Abisul extrem: o provocare numai pentru cei curajosi. Faceti o coborare senzationala pe cel mai inalt tobogan aflat pe mare, cu o inaltime de 10 punti.

Tobogane Spiralate Perfect Storm pe Symphony of the Seas

The Perfect Storm

Un trio uimitor de tobogane cu apa ce reprezinta Perfect Storm - Typhoon, Cyclone si Supercell sunt cele 3 brate care va poarta intr-o aventura de neuitat.

Bionic Bar pe Royal Caribbean International

Bionic Bar

Bionic Bar este locul unde mixologia se intalneste cu tehnologia. Cu o precizie de laser, bratele robotice lucreaza in sincronizare perfecta pentru a crea cocktail-uri mult apreciate.

Pe Royal Caribbean International

Playmakers

Petreceti momente extraordinare la Playmakers vizionand meciul echipei favorite pe unul dintre numeroasele ecrane, incercati-va dexteritatea la jocurile din arcada sau degustati deliciile zilei.

Freedom of the Seas, Navigator of the Seas, Oasis of the Seas, Odyssey of the Seas, Symphony of the Seas, Wonder of the Seas

El Loco Fresh

Proaspat. Rapid. Autentic. Faceti-va de cap si rasfatati-va papilele gustative cu aromele mexicane de la El Loco Fresh. Grozav de delicioase!

Laser Tag

Incercati o repriza inedita de laser tag pe mare. Alegeti–va tabara, luati–va pistolul cu laser si pregatiti–va pentru o experienta stelara in intunericul din Studio B.

Share PE:

Twitter
Telegram
WhatsApp

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA

Afli intotdeauna primul despre ofertele noastre speciale, primesti doza saptamanala de inspiratie pentru urmatoarea ta vacanta sau cele mai noi articole de pe blogul nostru.

MAI MULTE
articOle

WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!