fbpx

FARA GRIJI, CU PROTECTIA POLITICII DE ANULARE FLEXIBILA

NAVIGATI CU INCREDERE

va doriti mai multa

FLEXIBILITATE?

Va faceti griji in privinta vacantei Dvs.?

Pentru pasagerii ingrijorati de croazierele deja rezervate sau pentru cei care ar dori sa-si planifice noi croaziere, dar se tem sa nu piarda sumele achitate, compania Azamara® prelungeste valabilitatea programului “Navigati cu Incredere”, fiind astfel disponibil pentru rezervarile existente si pentru cele care se vor crea pana la data de 31 august 2022, pe croaziere cu data de plecare pana in 31 decembrie 2022.

Programul Navigati cu Incredere” nu mai este disponibil pentru companiile Royal Caribbean® si Celebrity Cruises®.

NAVIGATI CU INCREDERE

IN 2 PASI SIMPLI

GARANTIA CELUI MAI BUN TARIF

Clientii pot solicita actualizarea tarifului croazierei rezervate cu pana la 48 de ore inainte de ziua plecarii, beneficiind de cea mai buna promotie, astfel:

-Inainte de plata finala a croazierei, tariful se recalculeaza conform noii promotii si se achita diferenta restanta.

- Dupa plata finala a croazierei, diferenta rezultata dupa ajustare este oferita sub forma de credit la bord nerambursabil!

TOT CE ATI DORIT SA INTREBATI

TOT CE TREBUIE SA STITI

Pentru programul Navigati cu Incredere sunt eligible toate croazierele Azamara® cu data de plecare pana in 31 decembrie 2022.

a) Daca rezervarea se anuleaza din momentul crearii si pana la plata finala (130 zile inainte de plecare) pentru croazierele Azamara®:

R: Depozitul achitat pentru confirmarea rezervarii se va rambursa sub forma unui certificat valoric, care va putea fi folosit pentru o rezervare viitoare.

b) Daca rezervarea se anuleaza dupa efectuarea platii finale si pana cu 48 ore inainte de ziua plecarii in croaziera:

R: Clientii vor primi un certificat valoric reprezentand 100% din valoarea croazierei achitate, mai putin taxele de port si cele pentru servicii la bord, care se vor rambursa ulterior in bani.

R: Pentru rezervarile Royal Caribbean International® si Celebrity Cruises®, confirmate pana la data de 31 martie 2022  si anulate prin programul “Navigati cu Incredere”, certificatele valorice (FCC) nu mai au data de expirare si pot fi aplicate pe orice croaziera cu compania de croaziere, pentru care au fost emise, cu orice data de plecare.

Pentru Azamara®, certificatele au valabilitate pana in 30 iunie 2023 si se pot aplica croazierelor cu plecare pana in 30 iunie 2023. 

Aceste certificate valorice sunt nominale, netransmisibile si nu se poate solicita contravaloarea lor in bani.

In acest caz, clientii pot opta pentru clauzele contractuale, iar diferentele intre sumele achitate si penalizarile aferente aplicate rezervarii, vor fi rambursate in bani.

Pentru rezervarile Royal Caribbean International®, si Celebrity Cruises® facute pana la 31 martie 2022,  si pentru rezervarile Azamara® facute pana la 31 august 2022, clientii pot solicita in repetate randuri ajustarea tarifului**, prin optiunea Best Price Guarantee, in functie de promotiile valabile, pana cu 48 de ore inainte de ziua plecarii in croaziera. Anumite promotii sunt excluse din optiunea Best Price Guarantee (de exemplu, Travel Agent Rate, Closed User Group – CUG etc).

**Dupa plata finala, orice diferenta aparuta, in urma modificarii tarifului, va fi oferita la bord, sub forma de credit OBC.

Noul tarif va fi validat de echipa World Travel telefonic sau pe mail.

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Destinații de vacanta

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »