fbpx

PROTECTIA POLITICII DE ANULARE FLEXIBILA

NAVIGATI CU INCREDERE

pentru o experienta unica alegeti

CROAZIERA

Programul “NAVIGATI CU INCREDERE” nu mai este disponibil pentru companiile Royal Caribbean® si Celebrity Cruises® (din 01 aprilie 2022)  si pentru Azamara (din 01 septembrie 2022).

Insa, nu ezitati sa folositi CERTIFICATELE VALORICE (FCC) emise in urma anularii cu programul NAVIGATI CU INCREDERE a rezervarilor facute pana 31 martie 2022 pentru Royal Caribbean si Celebrity Cruises si pana in 31 august 2022 pentru Azamara, , pentru a va rezerva croaziera mult visata!

NAVIGATI CU INCREDERE

IN 2 PASI SIMPLI

GARANTIA CELUI MAI BUN TARIF

Clientii pot solicita actualizarea tarifului croazierei rezervate cu pana la 48 de ore inainte de ziua plecarii, beneficiind de cea mai buna promotie, astfel:

-Inainte de plata finala a croazierei, tariful se recalculeaza conform noii promotii si se achita diferenta restanta.

- Dupa plata finala a croazierei, diferenta rezultata dupa ajustare este oferita sub forma de credit la bord nerambursabil!

TOT CE ATI DORIT SA INTREBATI

TOT CE TREBUIE SA STITI

R: Pentru rezervarile Royal Caribbean International® si Celebrity Cruises®, confirmate pana la data de 31 martie 2022  si anulate prin programul “Navigati cu Incredere”, certificatele valorice (FCC) nu mai au data de expirare si pot fi aplicate pe orice croaziera cu compania de croaziere, pentru care au fost emise, cu orice data de plecare.

La Azamara®, certificatele au valabilitate pana in 30 iunie 2023 si se pot aplica croazierelor cu plecare pana in 30 iunie 2023. 

Aceste certificate valorice sunt nominale, netransmisibile si nu se poate solicita contravaloarea lor in bani.

Pentru rezervarile Royal Caribbean International®, si Celebrity Cruises® facute pana la 31 martie 2022,  si pentru rezervarile Azamara® facute pana la 31 august 2022, clientii pot solicita in repetate randuri ajustarea tarifului**, prin optiunea Best Price Guarantee, in functie de promotiile valabile, pana cu 48 de ore inainte de ziua plecarii in croaziera. Anumite promotii sunt excluse din optiunea Best Price Guarantee.

**Dupa plata finala, orice diferenta aparuta, in urma modificarii tarifului, va fi oferita la bord, sub forma de credit OBC.

Noul tarif va fi validat de echipa World Travel telefonic sau pe mail.

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Star of the Seas, cel mai nou vas Royal Caribbean

La orizont deja se intrevede urmatoarea vacanta revolutionara, iar numele ei este Star of the Seas. La doar 100 de zile inainte de lansarea primei nave Icon, Royal Caribbean dezvaluie numele urmatoarei nave din aceeasi clasa, care va debuta in vara anului 2025.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!