fbpx

FARA GRIJI, CU PROTECTIA POLITICII DE ANULARE FLEXIBILA

NAVIGATI CU INCREDERE

va doriti mai multa

FLEXIBILITATE?

Va faceti griji in privinta vacantei Dvs.?

Pentru pasagerii ingrijorati de croazierele deja rezervate sau pentru cei care ar dori sa-si planifice noi croaziere, dar se tem sa nu piarda sumele achitate, companiile Royal Caribbean International®, Celebrity Cruises® si Azamara® au introdus programul “Navigati cu Incredere” cu noi facilitati acordate tuturor clientilor.

Pentru croazierele cu companiile Royal Caribbean International®, Celebrity Cruises® si Azamara®, programul este disponibil pentru rezervarile existente si pentru cele care se vor crea pana la data de 31 martie 2022.

Navigati cu Incredere” se aplica tuturor croazierelor cu data de plecare pana la 30 septembrie 2022 (pentru Royal Caribbean® si Celebrity Cruises®) si pana in 31 decembrie 2022 (pentru Azamara®).

NAVIGATI CU INCREDERE

IN 2 PASI SIMPLI

GARANTIA CELUI MAI BUN TARIF

Clientii pot solicita actualizarea tarifului croazierei rezervate cu pana la 48 de ore inainte de ziua plecarii, beneficiind de cea mai buna promotie, astfel:

-Inainte de plata finala a croazierei, tariful se recalculeaza conform noii promotii si se achita diferenta restanta.

- Dupa plata finala a croazierei, diferenta rezultata dupa ajustare este oferita sub forma de credit la bord nerambursabil!

TOT CE ATI DORIT SA INTREBATI

TOT CE TREBUIE SA STITI

Pentru programul Navigati cu Incredere sunt eligible toate croazierele cu data de plecare pana in 30 septembrie 2022 pentru Royal Caribbean® si Celebrity Cruises® si pana in 31 decembrie 2022 pentru Azamara®.

a) Daca rezervarea se anuleaza cu mai mult de 95 de zile inainte de data de plecare pentru croazierele Royal Caribbean® si Celebrity Cruises®:

R : Pentru rezervarile cu depozit rambursabil: Depozitul achitat se va rambursa in bani, din care se retine taxa de rezervare de 50 euro / cabina.
R : Pentru rezervarile cu depozit nerambursabil: Depozitul achitat se va rambursa sub forma de certificat valoric, care va putea fi folosit pentru o rezervare viitoare.

b) Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 95 de zile, dar inainte de plata finala pentru croazierele Royal Caribbean® si Celebrity Cruises®, respectiv din momentul crearii si pana la plata finala (130 zile inainte de plecare) pentru croazierele Azamara®:

R: Depozitul achitat pentru confirmarea rezervarii se va rambursa sub forma unui certificat valoric, care va putea fi folosit pentru o rezervare viitoare.

c) Daca rezervarea se anuleaza dupa efectuarea platii finale si pana cu 48 ore inainte de ziua plecarii in croaziera:

R: Clientii vor primi un certificat valoric reprezentand 100% din valoarea croazierei achitate, mai putin taxele de port si cele pentru servicii la bord, care se vor rambursa ulterior in bani.

R: Pentru rezervarile anulate prin noul program “Navigati cu Incredere”, certificatele valorice (FCC) trebuie aplicate, la Royal Caribbean International® si Celebrity Cruises®, pentru croaziere cu data de plecare pana in 31 decembrie 2022 sau in 12 luni de la data croazierei initiale (se ia in considerare termenul cel mai indelungat). Daca nu sunt utilizate in acest interval de timp, certificatele vor expira.

Pentru Azamara®, certificatele au valabilitate pana in 30 iunie 2023 si se pot aplica croazierelor cu plecare pana in 30 iunie 2023 sau in 12 luni de la data croazierei initiale (se ia in considerare termenul cel mai indelungat). 

Aceste certificate valorice sunt nominale, netransmisibile si nu se poate solicita contravaloarea lor in bani.

In acest caz, clientii pot opta pentru clauzele contractuale, iar diferentele intre sumele achitate si penalizarile aferente aplicate rezervarii, vor fi rambursate in bani.

Pentru rezervarile facute pana la 31 martie 2022, pentru Royal Caribbean International®, Celebrity Cruises® si Azamara®, clientii pot solicita in repetate randuri ajustarea tarifului**, prin optiunea Best Price Guarantee, in functie de promotiile valabile, pana cu 48 de ore inainte de ziua plecarii in croaziera. Anumite promotii sunt excluse din optiunea Best Price Guarantee (de exemplu, Travel Agent Rate, Closed User Group – CUG etc).

**Dupa plata finala, orice diferenta aparuta, in urma modificarii tarifului, va fi oferita la bord, sub forma de credit OBC.

Noul tarif va fi validat de echipa World Travel telefonic sau pe mail.

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru