fbpx

cabinele interioare

ROOM SERVICE

CABINE CONECTATE

PATURI CONVERTIBILE

travel-experts-icon

VEDERI VIRTUALE

FACILITATI COPII

alegeti cabina potrivita

CABINELE INTERIOARE

Am proiectat cabinele de pe vasele noastre de croaziera luand in considerare fiecare tip de oaspeti, pe care ii intampinam la bord. De la familii si cupluri pana la grupuri de prieteni si calatori solitari – optiunile sunt aproape nesfarsite, iar confortul este intotdeauna garantat.
Alegerea cabinei care va deveni casa dvs. in timpul croazierei este una dintre primele intrebari atunci cand rezervati o croaziera Royal Caribbean. Fiecare vas are o varietate de cabine, care sunt impartite in categorii specifice.

INTERIOARE

CLASICE

Cele mai simple si mai mici cabine sunt cabinele interioare.
Ele difera de celelalte tipuri de cabine prin faptul ca nu au lumina naturala, neavand de obicei ferestre sau balcoane. Un motiv bun pentru a rezerva o cabina interioara este pretul, acestea fiind adesea cele mai accesibile cabine care pot fi rezervate. Dimensiunea exacta a cabinei variaza in functie de clasa de vase pe care calatoriti, dar cabinele interioare vor fi, de regula, cele mai mici.

INTERIOARE

CU FEREASTRA

Desi cabinele interioare nu au vedere in exterior, exista insa unele cabine de acest tip, care au fereastra si pot oferi vederi incredibile catre partile interioare ale vasului – la Promenada Royal, Boardwalk sau Central Park. Avantajul este ca acest tip de cabina este mai spatios decat o cabina interioara obisnuita, insa dimensiunea exacta depinde vas: pe vasele din clasa Voyager si Freedom, suprafata lor este de aprox. 15 mp., iar pe vasele din clasa Oasis – aprox. 18 mp.

INTERIOARE

CU VEDERE VIRTUALA

Una dintre principalele inovatii Royal Caribbean este “balconul virtual” – acele vederi virtuale redate pe un ecran de inalta rezolutie care se intinde de la podea la tavan si care ofera imagini in timp real ale oceanului si ale fiecarei destinatii vizitate, permitandu-va sa va bucurati de privelisti, dar la un pret mai accesibil decat cabinele cu balcon. Numai pe Navigator, Quantum, Anthem, Ovation, Harmony, Voyager, Explorer, Symphony, Odyssey si Wonder of the Seas.

CABINELE INTERIOARE

PE VASELE ROYAL CARIBBEAN

CABINELE INTERIOARE

CLASICE

Cabina cu zona de sedere si canapea, unde va puteti relaxa dupa o zi plina.

interioare
1V, 2V, 3V, 4V

Suprafata: intre 13-16 m.p.;
Dotari:
2 paturi convertibile in pat matrimonial, baie cu dus, zona de sedere cu canapea.

interioare spatioase
1R

Suprafata: intre 22-31 m.p.;
Dotari:
2 paturi convertibile in pat matrimonial, 2 paturi suplimentare suspendate, baie cu dus, canapea.
Capacitate maxima: 6 persoane.

interioare studio
2W

Suprafata: intre 9-10 m.p.;
Dotari:
Pat single de dimensiuni mari, baie cu dus.
Este o cabina pentru ocupare single.
FACILITATI
• Televizor cu ecran plat, cu multiple canale prin satelit (ESPN, CNN, BBC News), unde puteti urmari filme sau emisiuni la cerere;
• Masa de toaleta si uscator de par;
• Seif;
• Aer conditionat cu termostat;
• Baie cu dus;
• Voltaj 110/220;
• Telefon si minibar (contra cost).

CABINELE INTERIOARE

CU VEDERE LA PROMENADA

Cabine cu geam cu vedere spre spatiile publice din interiorul vasului: Promenada Royal, Boardwalk sau Central Park. 

Vedere la Boardwalk
1T

Suprafata: 18 m.p.;
Dotari:
2 paturi convertibile in pat matrimonial, baie cu dus, zona de sedere cu canapea, fereastra cu vedere la Boardwalk.

Vedere la
Central Park
1S

Suprafata: 18 m.p.;
Dotari:
2 paturi convertibile in pat matrimonial, baie cu dus, zona de sedere cu canapea, fereastra cu vedere la Central Park.

Vedere la Promenada Royal
1T, 2T

Suprafata: intre 15-18 m.p.;
Dotari:
2 paturi convertibile in pat matrimonial, baie cu dus, zona de sedere cu canapea, fereastra cu vedere la Promenada Royal.
FACILITATI
• Televizor cu ecran plat, cu multiple canale prin satelit (ESPN, CNN, BBC News), unde puteti urmari filme sau emisiuni la cerere;
• Masa de toaleta si uscator de par;
• Seif;
• Aer conditionat cu termostat;
• Baie cu dus;
• Voltaj 110/220;
• Telefon si minibar (contra cost);
• Fereastra cu vedere la spatiile publice din interiorul vasului: Promenada Royal, Boardwalk sau Central Park. 

CABINELE INTERIOARE

CU VEDERE VIRTUALA

Vederile virtuale sunt redate pe un ecran de inalta rezolutie care se intinde de la podea la tavan si care ofera imagini in timp real ale oceanului si ale fiecarei destinatii vizitate.

Interioara Cu vedere virtuala
1U, 2U, 3U, 4U

Suprafata: intre 14-17 m.p.;
Dotari:
2 paturi convertibile in pat matrimonial, baie cu dus, zona de sedere cu canapea.

Studio interior cu vedere Virtuala
2W

Suprafata: 9 m.p.;
Dotari:
Pat single de dimensiuni mari, baie cu dus.
Este o cabina pentru ocupare single.
FACILITATI
• Televizor cu ecran plat, cu multiple canale prin satelit (ESPN, CNN, BBC News), unde puteti urmari filme sau emisiuni la cerere;
• Masa de toaleta si uscator de par;
• Seif;
• Aer conditionat cu termostat;
• Baie cu dus;
• Voltaj 110/220;
• Telefon si minibar (contra cost);
• Balcon virtual.

PE VASELE NOASTRE PREMIATE

Premiate in mod constant, cele mai mari si mai indraznete vase de croaziera se mandresc si cu unele dintre cele mai atractive activitati si facilitati la bord, inclusiv clasa Royal Suite. Navigati pe Allure, Harmony, Symphony, Oasis, Wonder, Anthem, Odyssey, Ovation, Quantum si Spectrum of the Seas si descoperiti de ce clasa Royal Suite stabileste un nou standard in domeniul calatoriior de lux si experientelor de croaziera premium.

TOT CE ATI DORIT SA INTREBATI

TOT CE TREBUIE SA STITI

✔ cazare in cabina din categoria selectata pe intreaga croaziera

✔ mese la bord (pensiune completa), de la pranz, cina in prima zi pana la micul dejun in ultima;

✔ bauturi: apa, limonada, ceai si cafea la dozator;

✔ programe de divertisment, incluzand productii muzicale Broadway sau tip Broadway, spectacole de talie mondiala;

✔ acces in toate zonele publice ale vasului (inclusiv piscine, sala de sport, sauna, jacuzzi, teren de sport);

✔ programe pentru copii si adolescenti Adventure Ocean®;

✔ taxe si servicii portuare.

In general, pe vasele de croaziera Royal Caribbean exista patru tipuri principale de cabine:

 • Cabine interioare – standard, studio, cu vedere virtuala sau cu vedere la Promenada
 • Cabine exterioare, cu fereastra/hublou cu vedere la ocean
 • Cabine cu balcon, cu vedere la Central Park, la Boardwalk sau la ocean
 • Apartamente si Loft-uri pe 2 nivele

Unele cabine pot gazdui trei sau patru persoane si in acest scop sunt dotate cu paturi supraetajate, suspendate sau o canapea extensibila. Numarul acestor cabine este limitat, in sensul ca nu toate cabinele sunt echipate cu spatiu suplimentar sau cu paturi pliante, ca intr-un hotel. Acest lucru se datoreaza respectarii masurilor de siguranta la bord.

Cabinele interioare standard sunt situate in mijlocul vasului si, prin urmare, nu au ferestre. De obicei au aceeasi dimensiune ca si cabinele cu ferestre, dar se simt putin mai mici. Astfel de cabine se gasesc, de obicei, pe toate puntile si sunt destul de accesibile ca pret. Cabinele interioare cu vedere la promenada au fereastra cu vedere la Promenada Royal, Central Park sau Boardwalk, in functie de vas. Cabinele interioare cu vedere virtuala detin un ecran de inalta rezolutie, care se intinde de la podea la tavan si care ofera imagini in timp real ale oceanului si ale fiecarei destinatii vizitate.

Cabinele cu vedere la ocean (exterioare) sunt situate pe partile laterale si in fata navelor si au ferestre sau hublouri. Ferestrele sunt suficient de mari si, in general, de aceeasi dimensiune, indiferent de inaltimea puntii. Hublourile au o vedere mult mai mica. Principalul avantaj al acestor cabine fata de cele interne este ca au lumina naturala. Unele nave au un anumit numar de cabine cu vedere obstructionata, adica sunt situate pe punti sau in locuri, unde exista obiecte (barci de salvare) sau constructii (structuri, cadre ale vasului) care obstructioneaza partial, uneori complet, vederea de la fereastra.

Cabinele cu balcon  cu vedere la ocean, sunt cele mai populare ca tip de cazare iar pe vasele cele mai moderne si mai mari, acestea sunt intr-un numar destul de mare. Cabinele cu balcon au aproximativ aceeasi suprafata ca si cabinele cu fereastra. Pe vasele Royal Caribbean, cabinele cu balcon sunt de multe tipuri, in functie de suprafata si situare, inclusiv cu vedere la partea interioara a vasului, ca in cazul vaselor din clasa Oasis, care au vedere la Central Park si la Boardwalk.

Aparatmentele si Loft-urile ofera o paleta larga de optiuni de cazare, foarte variata din punctul de vedere al dimensiunii cabinelor si a gamei de servicii suplimentare. In general, apartamentele ofera un pat king-size si un balcon mare. Exceptie fac apartamentele panoramice fara balcon, de pe anumite vase de croaziera mai mici. Multe apartamente au printre beneficiile incluse, servicii de concierge si chiar un majordom personal (Clasa Royal Suite). La fel ca in hoteluri, apartamentele pot fi cu mai multe camere sau pe mai multe niveluri (Loft-urile), cu living separat suficient de mare pentru a gazdui un pian, precum si o baie imensa cu jacuzzi cu vedere la ocean sau chiar un balcon cu jacuzzi.

In ciuda suprafetei generoase a acestor apartamente, adesea, numarul maxim de persoane acceptate la cazare este limitat.

Fiecare din aceste tipuri de cabine poate fi comercializat si in regim de cabine garantate, care au urmatoarele conditii:

 • se rezerva o categorie minima garantata ( ex: interioara, exterioara, cu balcon etc);
 • beneficii: tariful platit este cel mai mic pentru categoria respectiva,  iar cabina poate beneficia de upgradare la o categorie de cabina superioara in functie de gradul de ocupare al vasului;
 • localizarea si numarul exact al cabinei vor fi aflate, cel tarziu in ziua imbarcarii in port;
 • exista posibilitatea ca pentru cabinele cu fereastra si cu balcon, sa se aloce cabine cu vedere obstructionata (in dreptul barcilor de salvare);
 • pot fi alocate si cabine pentru persoane cu dizabilitati (aceste cabine, pe langa facilitatile speciale, au aceleasi dotari ca o cabina normala; sunt mai spatioase );
 • odata alocata cabina, de catre compania de croaziere,  aceasta NU mai poate fi schimbata.

 Daca doriti cabine alaturate, atunci nu va recomandam sa rezervati acest tip de cabine garantate.

Mesele la bord sunt un eveniment special si, de regula, dureaza mult mai mult pe o croaziera decat acasa, la tarm.

Nu exista practic ore fixe de servire a meselor pe vasele de croaziera moderne. Aceasta inseamna ca puteti servi pranzul si cina oricand, oriunde si cu oricine doriti. Pentru o gustare mai informala, aceasta se poate face aproape intotdeauna pe puntile in aer liber, la cafenele si la zonele cu gratar. In plus, exista room service nonstop, in cazul in care nu doriti sa parasiti cabina.

Restaurantele (atat cele incluse in tarif cat si cele neincluse) variaza in functie de vas si se pot schimba. De regula, retaurantele incluse in tariful croazierei sunt cel putin:

Restaurantul principal
Masa de seara (cina) se poate servi in restaurantul principal. Meniul este „a la carte”, iar bauturile incluse sunt apa la carafa si cafeaua normala (regular). Toate celelalte bauturi (alcoolice sau nealcoolice, inclusiv apa imbuteliata si specialitatile de cafea) se platesc separat, cu exceptia cazului in care aveti inclus sau ati achitat unul din pachetele de bauturi disponibile.

Restaurantul principal este, de asemenea, deschis pentru servirea micului dejun sau a pranzului, dar orarul de functionare difera in zilele pe mare si atunci cand vasul ancoreaza in fiecare port din itinerariu.

Pe durata intregii croaziere, nu este permis accesul in restaurantul principal sau in cele cu specific in pantaloni scurti, maieu si papuci.
In functie de durata croazierei exista un numar diferit de nopti formale pentru care se recomanda tinuta corespunzatoare: durata croaziera 3-5 nopti: o noapte formala; durata croaziera 6-9 nopti: doua nopti formale; si durata croaziera de peste 10 nopti: trei nopti formale.
Tinuta formala: rochie de seara sau tinuta de cocktail pentru doamne, costum cu cravata sau papion pentru domni.
Tinuta casual: pantaloni lungi, camasi sport, exclus pantaloni scurti si papuci.

Restaurantele cu autoservire
Faceti ocolul lumii la bufetul suedez – Windjammer, care este o fuziune de bucatarii internationale. Optional, aici se pot servi micul dejun si pranzul, in regim bufet cu autoservire. Aici, de asemenea, aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ice tea si limonada in timpul meselor. Se recomanda tinuta casual.

Pe langa aceste restaurante, la bordul vaselor exista si alte restaurante incluse in tariful croazierei, in functie de capacitatea vasului.

Room Service
Bucurati-va de preparatele culinare favorite in intimitatea cabinei Dvs., apeland la serviciul de room service, valabil 24/7, disponibil gratuit doar pentru micul dejun continental.

Pasagerii au dreptul sa aduca la bordul vasului, in ziua imbarcarii, maxim doua sticle de vin sau sampanie de 750ml/cabina. Fiecare sticla trebuie sa aiba sigla originala a producatorului si sa nu fie contrafacuta. Pasagerii nu au voie sa consume bautura personala in locurile publice (doar in cabina), altfel vor plati o taxa de 15 USD/ sticla (corkage fee). Bautura alcoolica cumparata de la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata in cabina in ultima seara a croazierei.
La bordul vaselor varsta minima pentru consumul de bauturi alcoolice depinde de itinerariul croazierei. Pe itinerariile cu plecare din Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda varsta minima pentru a putea consuma bauturi alcoolice este de 18 ani. Pe itinerariile cu plecare din SUA (inclusiv Puerto Rico), Canada si Emiratele Arabe Unite sau pe itinerariile care includ una dintre aceste destinatii, nu se vand sau servesc bauturi alcoolice persoanelor sub 21 de ani. Se ia in considerare varsta avuta in momentul inceperii croazierei.
Bauturile disponibile in minibar-ul cabinei Dvs. vor fi taxate pe contul de cheltuieli deschis la bordul vasului la tariful afisat in cabina.

In industria de agrement, navele de croaziera sunt din ce in ce mai populare. Pasagerii sunt fericiti sa urce pe nave uriase, pentru a se bucura de o vacanta minunata in largul marii iar divertismentul este organizat in asa fel incat pasagerii sa se simta relaxati, fericiti, fara griji,  sa existe activitati placute pentru ei pe tot parcursul zilei. Programele de seara si viata de noapte bogate sunt unul dintre avantajele croazierelor moderne.

Spectacolele la teatru se incadreaza in linii mari in doua genuri: spectacole Broadway si spectacole in stil Las Vegas,  foarte colorate, cu multi dansatori, acrobati, efecte speciale, costume si decoratiuni stralucitoare.

Multe vase Royal Caribbean transmit acum tot felul de evenimente sportive in barurile cu tematica sportiva, precum Playmakers.

Uneori, turistii isi exprima teama ca se vor plictisi la bord, in special in zilele pe mare. Trebuie sa recunoastem ca o serie de activitati la bord pot intr-adevar parea mai putin accesibile pentru pasageri, din cauza barierei lingvistice.

Lasand la o parte varietatea de master-class-uri culinare, dans, cursuri de initiere la cazinou, licitatii de arta, cursuri de yoga etc (contra cost), la bordul Royal Caribbean puteti juca golf, baschet sau tenis absolut gratuit. Pe multe vase exista pista de jogging,  patinoar, perete de catarare, simulator de surf si chiar de skydiving! Exista, de asemenea, cluburi de fitness, piscine si jacuzzi, toate incluse in tariful croazierei.

Royal Caribbean este companie de croaziere orientata spre vacantele in familie si ofera un program extins pentru copii. Fie ca sunt copii mici sau adolescenti, toti se vor distra din momentul in care vor pasi la bordul vasului. Lasere, tobogane, trambulina virtuala, escape room si simulatoare de surf, masinute de tamponare – sunt doar cateva dintre activitatile concepute pentru a-i mentine pe copii ocupati si fericiti.

Cluburile pentru copii sunt impartite in 4 categorii, in functie de varsta copilului, si detin un personal special instruit, care se ocupa de acestia, atat pe mare, cat si in timpul ancorarii in porturi.  De regula, copiii se distreaza de minune cu colegii lor la bordul vasului  si cu greu pot fi convinsi sa mearga la tarm.

AQUANAUTS (3-5 ani)

Muzica, veselie si multe alte activitati pe masura imaginatiei copiilor.

EXPLORERS  (6-8 ani)

Exploratorii in devenire vor gasi distractie in programele noastre educative, pline de aventuri.

VOYAGERS (9-11 ani)

Vor face un tur in culisele vasului, vor descoperi sporturi noi si vor deveni mici oameni de stiinta in laboratorul stiintific.

TEENS (12-17 ani)

Este un pic de mister in ceea ce se intampla la legendarele noastre petreceri la piscina, karaoke si discoteci.

Pe langa cluburile pentru copii, exista, contra cost, si cresa Royal Babies & Tots precum si serviciul Late Night Kids Party Zone, daca, de exemplu, decideti sa mergeti la un spectacol de seara sau la o cina in doi.

Pe itinerariile cu plecare din Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda varsta minima pentru a rezerva o croaziera sau a ocupa singur o cabina este de 18 ani. Pe itinerariile cu plecare din SUA (inclusiv Puerto Rico) si Canada sau care includ una din aceste destinatii, o persoana sub 21 de ani nu poate sa rezerve o croaziera sau sa ocupe singura o cabina, cu exceptia cazului in care este insotita de o persoana care a implinit deja varsta de 21 ani. Orice minor sub 18 ani care nu calatoreste in compania parintilor sai trebuie sa fie acompaniat de o persoana adulta (18 ani in cazul itinerariilor din Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda, respectiv 21 de ani pentru itinerarii cu plecare din SUA, inclusiv Puerto Rico si Canada sau care includ una din aceste destinatii) si trebuie sa prezinte in momentul imbarcarii o scrisoare notariala legalizata, in limba engleza, prin care cel putin unul dintre parinti isi da acordul cu privire la calatoria minorului si autorizeaza persoana care il insoteste pe minor sa semneze in cazul aplicarii tratamentului de urgenta, recomandat de doctorul de la bordul vasului. Daca aceasta dovada scrisa nu este prezentata, accesul la bord al minorului in cauza nu va fi permis. Compania de croaziera nu poate fi considerata responsabila pentru niciun fel de costuri suplimentare ce pot aparea ca rezultat al neprezentarii unei scrisori de autorizare care sa permita accesul minorului la bord. Compania nu va plati nicio compensatie si nu va rambursa nicio suma de bani unui minor, al carui acces la bord a fost refuzat din cauza lipsei de documente necesare pentru efectuarea calatoriei.

Suplimentar, pentru a putea practica anumite activitati sportive la bordul vasului (care variaza in functie de clasa, exemplu: perete de catarare, patinaj, role, simulator de surf, tiroliana, Ripcord by iFly, capsula North Star, etc.) este necesar sa se mentioneze in scrisoarea notariala faptul ca adultul are drept de semnatura pentru autorizarea desfasurarii acestor activitati de catre minorul in cauza.
Va rugam sa luati la cunostinta ca parintii sau tutorii legali care calatoresc cu un minor cu un nume diferit decat al acestora, sunt obligati sa prezinte un document oficial legalizat in limba engleza (certificate de nastere/divort etc), pentru a dovedi ca sunt parintii/tutorii copiilor in cauza.

Varsta minima a copiilor pentru a putea fi acceptati la bord este de sase (6) luni la data plecarii in croaziera cu exceptia croazierelor transatlantice, transpacifice, in Hawaii, Australia, Noua Zeelanda sau orice croaziera care are 3 zile consecutive pe mare, unde varsta minima este de douasprezece (12) luni. Sanatatea si securitatea pasagerilor constituie prioritatea numarul unu a companiei de croaziere, ca urmare, luand in considerare facilitatile, echipamentele si personalul medical limitate de la bordul vasului, compania de croaziera nu poate accepta derogari sau exceptii de la aceste reguli.

Taxele portuare sunt taxele impuse de autoritatile guvernamentale sau cvasi-guvernamentale, care decurg din prezenta vasului in port.

De asemenea, include taxe impuse de terti, precum cele de andocare, de debarcare, de inspectie, taxe pentru navigatie, acostare, manipulare/depozitare a bagajelor si servicii de securitate etc.

❌ Taxa pentru servicii la bord (in cazul in care nu a fost platita la data efectuarii rezervarii);

❌ Transportul pana la portul de imbarcare/debarcare;

❌ Transferul la/de la vas;

❌ Cazari pre si post croaziera;

❌ Excursiile optionale;

❌ Asigurarea medicala si asigurarea storno;

❌ Vizele necesare itinerariului;

❌ Bauturile alcoolice si nealcoolice (altele decat cele mentionate la tariful include);

❌Serviciul de spalatorie;

❌ Tratamentele de frumusete si sanatate;

❌ Telefoane; Cazinou; Internet;

❌ Serviciile medicale;

❌ Taxele de rezervare la restaurantele cu specific;

❌ Room service (se achita o taxa de 7.95 USD/comanda);

O experienta culinara superioara la bord este unul dintre cei mai importanti factori de succes ai unei croaziere. Cunoscand acest lucru, companiile de croaziera se intrec in oferte si atrag cei mai buni si renumiti bucatari din intreaga lume. Sigur, nu sunt prezenti personal in bucatariile navelor de croaziera, dar dezvolta meniuri, instruiesc  bucatarii si chelnerii, intr-un cuvant, fac totul pentru a satisface cei mai sofisticati gurmanzi in timpul croazierei.

In plus fata de restaurantele de baza, incluse in tarif, veti gasi intotdeauna la bord o selectie de restaurante „alternative”, cu specific, care ofera mese mai intime si concepute de bucatari exclusivi. In functie de vas, pot fi 3 astfel de restaurante dar pot fi si mai mult de 10! Francez, italian, asiatic, fusion, vegetarian, steak-house … pentru majoritatea trebuie sa platiti suplimentar 20-30 USD de persoana pentru rezervare, dar, de regula, merita!

La bordul vaselor exista un centru SPA si un salon de infumusetatre. Serviciile variaza in functie de vas si sunt contra cost. 

Expertii in sanatate si infrumusetare de la bord va vor invata arta relaxarii si va vor rasfata din cap pana in picioare.

✔️REVITALIZATI-VA SI REINCARCATI-VA
Plutiti pe o mare de beatitudine pura in centrele Spa de la bord. Relaxati-va corpul cu proceduri aromatice, inviorati-va cu unul dintre numeroasele noastre masaje terapeutice, ingrijiti-va unghiile cu un mix perfect de mani-pedi si revitalizati-va pielea cu un masaj facial de oxigenare.
Gasiti cele mai bune tratamente pentru Dvs. – consultantii nostri experti in domeniul spa va vor indruma sa alegeti varianta optima.

✔️TIMP NUMAI PENTRU DVS.
Descoperiti ce produse sunt potrivite pentru corpul si mintea Dvs. in timpul demonstratiilor noastre de sanatate si infrumusetare, cu teme care variaza de la toxine pana la metabolism.

✔️SUPLU SI TONIFIAT
Faceti exercitii de stretching la sedintele de yoga sau cardio cu o sesiune de spinning, de mare intensitate. Acestea sunt doar doua dintre sedintele concepute special pentru Dvs. si disponibile in centrul nostru de fitness. In egala masura, va puteti continua exercitiile proprii in centrul nostru de fitness, complet echipat sau puteti alerga pe pista exterioara special conceputa. La final, odihniti-va muschii obositi in sauna.

Va recomandam sa va programati sesiunea in avans.  In cazul anularii unei programari efectuate pentru tratamente, coafor, masaj, spa etc. se aplica o taxa de penalizare.

Pe vasele de croaziera Royal Caribbean  nu se permite fumatul pe balcon sau in cabina. Fumatul (inclusiv a tigarilor electronice) nu este permis nici in restaurante, teatru, holuri sau coridoare, pentru fumatori existand zone special amenajate care sunt mentionate in programul zilnic livrat in cabina, numai in locuri exterioare. Tigarile, trabucurile si pipele trebuie stinse corespunzator si, in niciun caz, aruncate peste bord. Incalcarea acestor prevederi presupune o amenda de 250 USD. Trebuie sa aveti minim 18 ani impliniti pentru a putea cumpara tutun de la magazinele de la bordul vasului.

Taxele pentru servicii la bord (bacsisurile) sunt dedicate personalului care contribuie la confortul Dvs. în timpul croazierei. 

Daca nu le-ati preplatit, atunci acestea se vor adauga automat in contul de cheltuieli de la bord, la sfarsitul fiecarei zile a croazierei. Valoarea acestei taxe pentru servicii care se plateste la bordul vasului este de 14.5 USD/persoana/zi (si de 17.5 USD/persoana/zi pentru pasagerii cazati in apartamente). In plus, se adauga automat in contul Dvs. o taxa de serviciu de 18% pentru bauturile achizitionate in baruri si pentru tratamentele de infrumusetare de la bordul vasului. Cei care decid sa plateasca pe vas taxele pentru serviciile la bord, vor face plata in USD.

Exista la bordul vasului internet café deschis 24 de ore sau puteti folosi reteaua de internet Royal-wifi. Tariful este de aproximativ 20 USD/zi/aparat, iar pachetele pot fi achizitionate fie la bord, fie pe site-ul www.royalcaribbean.com cu minim 4 zile inainte de plecarea in croaziera. La bord pentru acest serviciu se foloseste cardul SeaPass primit pentru a inregistra in contul cabinei Dvs. costul utilizarii internetului.
VOOM – cel mai rapid internet de pe mare – este disponibil acum pe toate cele 25 de vase inovative Royal Caribbean International® care navigheaza in destinatii din intreaga lume. VOOM va permite sa fiti permanent conectati cu cei de acasa, sa va descarcati muzica, filmele si emisiunile TV preferate si sa fiti la curent cu tot ce se intampla in lume.

Puteti rezerva atat direct, pe site-ul www.rccl.ro cat si telefonic sau solicitandu-ne o oferta pe email – office@rccl.ro

Pentru a rezerva o croaziera este necesara plata unui depozit (care in unele cazuri, in functie de tarif, poate fi nerambursabil – NRD) astfel:

 • pentru croazierele cu durata intre 1 – 5 nopti acesta este de 80 EUR/pe persoana,
 • pentru cele intre 6 – 9 nopti acesta este de 200 euro / persoana
 • iar pentru cele de peste 10 nopti – 360 euro/ persoana;

Restul de plata trebuie achitat cu minim 65 zile inainte de plecarea in croaziera (minim 95 zile pentru croazierele de Craciun / Revelion);

Daca rezervarea se efectueaza sub 65 zile (sub 95 zile pentru Craciun / Revelion) inainte de plecarea in croaziera, atunci trebuie achitat integral la momentul rezervarii.

Pentru rezervarile confirmate dupa 01 aprilie 2022, se aplica conditiile generale de anulare ale croazierelor Royal Caribbean International, pe care le puteti consulta accesand link-ul : https://rccl.ro/termeni-si-conditii-de-rezervare-croaziere-royal-caribbean-international/

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE clienti

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Recomandari de calatorie

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »