fbpx

cabinele Club azamara

VIATA DE LUX - ALEGETI CABINA POTRIVITA

Rezervand o cabina Azamara®, va veti bucura de stilul luxos al acesteia si de serviciile excelente, in propriul refugiu privat. Veti aprecia fineturile incluse, dar este nevoie de mai mult decat o camera frumoasa pentru a ridica standardul calatoriei de la „bun” la „grozav”. Cu Azamara®, veti descoperi cat de mult, serviciul profesional si atitudinea prietenoasa a personalului, va pot adauga placerea si satisfactia unei vacante de neuitat!

Club Interioara

Suprafata: 15 metri patrati
Categorii: 09, 10, 11, 12

Detalii cabina

Cabina interioara Club detine doua paturi convertibile in pat matrimonial; zona de sedere, unele au canapea extensibila; TV cu ecran plat; baie cu dus.

Club Exterioara

Suprafata: 13 - 16 metri patrati
Categorii: 04, 05, 06, 08

Detalii cabina

Cabina exterioara Club detine doua paturi convertibile in pat matrimonial; zona de sedere, unele au canapea extensibila; TV cu ecran plat; baie cu dus; geam cu vedere la ocean.
**Aceste cabine, in categoria 08 ( suprafata 13 mp), au vederea la ocean obstructionata 99%.

Club Veranda

Suprafata: 16 metri patrati, Balcon: 4 metri patrati
Categorii: V1, V2, V3

Detalii cabina

Cabina Club Veranta detine doua paturi convertibile in pat matrimonial; zona de sedere, unele cu canapea extensibila; baie cu dus; balcon cu vedere la ocean, cu usi glisante din sticla.
**Cabinele 6086, 6089, 7112 si 7117 au vederea obstructionata 30%.

Club Veranda Plus

Suprafata: 16 metri patrati, Balcon: 4 metri patrati
Categorii: P1, P2, P3

Detalii cabina

Cabina Club Veranta Plus detine doua paturi convertibile in pat matrimonial; zona de sedere, unele cu canapea extensibila; baie cu dus; balcon cu vedere la ocean, cu usi glisante din sticla.

Facilitati Cabine Club

Facilitati Suplimentare Cabine Club Veranda Plus

DE CE SA ALEGETI AZAMARA?​​

CELE MAI MULTE BENEFICII SUNT DEJA INCLUSE IN TARIF

De la bauturi si produse culinare la transferurile de la tarm, aproape tot ce va puteti imagina este deja inclus in tariful croazierei , mai ales captivantele AzaMazing Evenings®: opulenta unei nopti la St. Petersburg, cultura maori intr-un spectacol la Muzeul Papa Te sau acrobatii in Monaco. Indiferent de voiaj, aceste evenimente unice vor crea o seara de neuitat. Echipa noastra de la concierge este intotdeauna la dispozitia Dvs. pentru a va personaliza vacanta pe croaziera.

AZA_DG_2021