fbpx

cabine si apartamente

pe vasele azamara

Spatii atat de grozave,
incat s-ar putea sa va simtiti vinovati ca le parasiti

Zilele palpitante de descoperire a destinatiilor merita spatii exceptionale pentru reincarcare. Gama noastra de spatii de cazare luxoase a fost creata special pentru a va face sederea calda si primitoare. Bucurati-va de designul elegant. Cufundati-va in asternuturile rafinate. Bucurati-va de vederi uluitoare. Priviti lumea din confortul propriei dvs. cabine luxoase. Indiferent cu cine doriti sa calatoriti sau ce prioritati aveti, noi va oferim varianta optima de cazare.
Daca sunteti cu mai multi prieteni sau cu familia, exista la bord cabine care pot fi conectate, pentru ca mai multe persoane sa stea impreuna. Daca sunteti neinsotit, va oferim si cabine single. Bucurati-va de facilitatile variate ale categoriilor de cabine, de la bordul vaselor Azamara!

APARTAMENTE CLUB

Fiecare dintre apartamentele de la bordul vaselor noastre de tip boutique ofera confortul unei suite de hotel de cinci stele, cu un plus de valoare adaugate de vederea extraordinara a oceanului, de briza marii si de serviciul de majordom.  Bucrati-va de confortul cabinelor si de facilitatile speciale apartamentelor. Deschideti usile glisante de sticla catre veranda dvs. privata si relaxati-va cu o carte, serviti masa in aer liber sau priviti stelele.  Si daca aveti nevoie de ceva, majordomul dumneavoastra este gata sa va asiste cu rezervari, la petreceri private, la cine pentru doi si multe altele.


Aqualina


Prime C


Discoveries

CABINE CLUB VERANDA PLUS

Un nou mod de a vedea lumea cu Azamara®. Camerele noastre Club Veranda Plus va permit sa va bucurati de vederi spectaculoase la ocean si destinatie, plus o serie de facilitati preferate de oaspeti, toate la un pret excelent. Tot ce va place la cabinele noastre traditionale Club Veranda este inclus in tarife, si va ofera o serie de avantaje suplimentare si beneficii bazate pe nivelul dvs. de loialitate, pentru a va imbunatati timpul petrecut la bord.

CABINE CU BALCON

Intampinati ziua din balconul dvs. privat sau priviti apusul de soare peste mare cu o persoana speciala, bucurati-va de briza proaspata a marii si de apusuri uluitoare.

CABINE EXTERIOARE

Relaxati-va si bucurati-va de cabina dvs cu vederi spectaculoase. Fiecare cabina cu vedere la ocean include facilitati de clasa mondiala pentru a crea experiente de lux.

CABINE INTERIOARE

Bun venit la sanctuarul dvs. personal pe mare. Fiecare cabina din interiorul navelor Azamara include facilitati de clasa mondiala pentru a crea experiente de lux.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru