fbpx
Celebrity Cruises revine pe mare in paradisul exotic din Insulele Caraibe

Celebrity Cruises revine pe mare in paradisul exotic din Insulele Caraibe

Incepand din 5 iunie 2021, recent revolutionatul Celebrity Millennium® va opera itinerarii de 7 nopti in paradisul tropical din Insulele Caraibe, cu imbarcare din St Maarten.

de Royal Caribbean Romania

25 martie 2021 este data la care se da startul rezervarilor pentru noile itinerarii Celebrity Cruises® in Caraibe. Si da, putem lasa visele deoparte si sa transformam in realitate toate planurile de vacanta din ultimele 12 luni.

Acel moment iata ca a sosit!

Plaja in Caraibe, Croaziere in Caraibe
Plaja in Caraibe

Croaziere in Caraibe – plaje spectaculoase, ape turcoaz, ritmuri vibrante

Incercati in vara aceasta o experienta All-Inclusive pe croazierele de lux Celebrity Cruises®. Experiente culinare de talie mondiala, spectacole palpitante si cabine de vis, elegante, totul pentru relaxare si rasfat la bordul vasului Celebrity Millennium®, in timp ce faceti un periplu prin cele mai frumoase insule din Caraibe.

Aruba, Curacao si Barbados sau Tortola, St Lucia si Barbados? Ce sa fie oare?

Distractie si relaxare in Barbados

Aruba, Curaçao si Barbados – acest trio de insule spectaculoase ofera o multime de atractii, de la piscinele din roci naturale, pesterile si formatiunile de lava vulcanica din Aruba la cladirile viu colorate in stil colonial olandez si la centrul orasului Willemstad, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO din Curaçao. Si sa nu uitam ca Barbados este un paradis al snorkelingului si plimbarilor cu catamaranul.

Tortola, St. Lucia si Barbados – pe langa numeroasele aventuri acvatice pentru care puteti opta in Barbados, acest itinerariu va poarta catre St. Lucia, insula vulcanica cu peisaje de un verde luxuriant si plaje relaxante, precum Sugar Beach. Patrundeti apoi in inima Insulelor Virgine Britanice, Tortola, paradisul oricarui iubitor de plaje, soare si distractie.

Celebrity Cruises® va oferi o serie de excursii optionale atent alese in fiecare port de escala. Indiferent ca sunteti in cautare de adrenalina, relaxare sau sporturi acvatice, va exista cate ceva pentru fiecare. Tururi private sau calatorii croite special pentru grupuri mici vor fi, de asemenea, disponibile pentru oaspetii care prefera sa exploreze destinatiile doar in compania familiei sau a preietenilor.

Healthy@Sea - Croaziere in siguranta

Pentru o calatorie in deplina siguranta, compania Celebrity Cruises® a luat decizia ca intreg echipajul vasului Celebrity Millennium® sa fie vaccinat impotriva Covid-19. De asemenea, pentru a se putea imbarca pe aceste itinerarii, pasageriii vor trebui sa faca dovada vaccinarii complete impotriva Covid-19 (si sa aiba minimum 14 zile de la data administrarii dozei unice sau a rapelului) in timp ce tinerii sub 18 ani vor trebui sa prezinte un rezultat negativ al unui test PCR Covid-19 recoltat cu maximum 72 de ore inainte de imbarcare.

Celebrity Millennium® va naviga cu masuri cuprinzatoare de sanatate si siguranta, dezvoltate sub indrumarea panelului de experti Healthy Sail Panel, respectand si recomandarile autoritatile locale si sanitare din destinatiile vizitate.

Willemstad
Barbados - snorkeling alaturi de testoase

Detalii despre toate masurile de sanatate si siguranta adoptate de Celebrity Cruises® pot fi studiate aici

In plus, oaspetii trebuie sa indeplineasca cerintele de calatorie impuse de catre St. Maarten pentru vizitatorii care ajung pe insula, care includ in prezent prezentarea unui test PCR negativ efectuat cu maximum 72 de ore inainte.

CELEBRITY MILLENNIUM – UN VAS RECENT REVOLUTIONAT

De la prova la pupa, Celebrity Millennium® a fost complet revitalizat pentru a asigura oaspetilor o experienta de lux de neegalat. Vasul se mandreste acum cu cabine noi, restaurante proaspat redecorate si saloane luxoase.

Mai multe detalii despre Celebrity Millennium® si facilitatile oferite puteti citi aici.

Ti-a placut articolul? Trimite-l prietenilor pe:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Ne gasiti si pe

Cele mai populare articole

Fiti la curent

Abonati-va la newsletterul nostru

Fara spamuri, doar informatii de calitate.

Categorii

Pe aceeasi tema

v-ar putea interesa si:

AZA_DG_2021