fbpx
Vacanta in familie pe Royal Caribbean
Copiii calatoresc gratuit pe vasele Royal Caribbean in 2021. Oferta limitata!

Copiii calatoresc gratuit pe vasele Royal Caribbean in 2021. Oferta limitata!

Royal Caribbean® a introdus pentru prima data in istoria sa promotia "Copiii calatoresc gratuit" si pentru sezonul de vara! Iata mai jos care sunt principalele beneficii.

de Royal Caribbean Romania

Pentru inceput, Copiii calatoresc gratuit este una dintre cele mai indragite oferte ale companiei Royal Caribbean®, care s-a bucurat de un mare succes de-a lungul timpului. Promotia ofera gratuitate copiilor pana in 12 ani, cazati in aceeasi cabina cu parinti si se aplica unui numar maxim de doi copii per cabina. Nu este o promotie care poate fi rezervata oricand si nici nu exista o modalitate de a sti exact cand si daca va fi introdusa din nou. Din acest motiv, va si sugeram sa beneficiati de ea din plin!

Mai ales ca pana acum au fost mereu excluse plecarile cele mai dorite, si anume cele din timpul verii, cand copiii erau in vacanta,

Copiii calatoresc gratuit - Royal Caribbean International®

Detaliile ofertei Copiii calatoresc gratuit

Promotia “Copiii calatoresc gratuit” este disponibila, momentan, pentru rezervari confirmate pana in data de 05 noiembrie 2020.  Se califica in aceasta promotie croazierele de minim 4 nopti in Alaska, Bahamas, Bermuda, Canada, Caraibe, Coasta Pacificului, Europa sau Hawaii. Datele de plecare pot fi intre 01 noiembrie 2020 – 17 decembrie 2020 si 8 ianuarie 2021 – 17 decembrie 2021.

De obicei, exista multe date de plecare excluse din aceasta promotie, indeosebi cele din timpul vacantelor scolare majore din anul calendaristic al Statelor Unite.

Copiii calatoresc gratuit
Copiii calatoresc gratuit - Royal Caribbean International®

In cazul in care croaziera dorita de Dvs. se califica pentru aceasta oferta, costul tarifului de croaziera va fi zero pentru maxim doi copii pana in 12 ani, cazati in aceeasi cabina. Important de retinut este faptul ca taxele de port si cele pentru servicii la bord aferente copiilor trebuie achitate, gratuitatea acordandu-se doar din tariful croazierei. 

Iata mai jos datele excluse din promotia Copiii calatoresc gratuit” pentru rezervarile efectuate pana pe 05 noiembrie 2020:

21 – 28 noiembrie 2020
12 – 15 februarie 2021
13 martie – 4 aprilie 2021
19 – 26 noiembrie 2021
Toate itinerariile de pe vasele Serenade of the Seas® si Radiance of the Seas®.
 
Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, in sistemul de rezervari, la momentul efectuarii rezervarii. Oferta se aplica rezervarilor nou create si poate fi retrasa oricand, fara nicio notificare prealabila.

Ti-a placut articolul? Trimite-l prietenilor pe:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Ne gasiti si pe

Cele mai populare articole

Fiti la curent

Abonati-va la newsletterul nostru

Fara spamuri, doar informatii de calitate.

Categorii

Pe aceeasi tema

v-ar putea interesa si:

AZA_DG_2021