fbpx

cabine si apartamente

Spatii atat de grozave,
incat s-ar putea sa va simtiti vinovati ca le parasiti

Zilele palpitante de descoperire a destinatiilor merita spatii exceptionale pentru reincarcare. Gama noastra de spatii de cazare luxoase a fost creata special pentru a va face sederea calda si primitoare. Bucurati-va de designul elegant. Cufundati-va in asternuurile rafinate. Bucurati-va de vederi uluitoare. Priviti lumea din confortul propriei dvs. cabine luxoase.

THE RETREAT

The Retreat nu este un loc. Si nici o facilitate. Nu este nici un serviciu. Sunt toate acestea si multe altele. The Retreat include spatii de cazare uimitoare, un restaurant privat, un lounge exclusivist si o terasa care rivalizeaza cu orice statiune de lux. Echipa dedicata de insotitori, concierge si valetul personal vor face totul pentru a se asigura ca in vacanta dvs. nu trebuie sa ridicati nici macar un deget.


Luminae @The Retreat


Puntea @The Retreat


The Retreat Lounge

CABINE CU BALCON AQUACLASS

Conceptul de wellness este atat de fundamental pentru filozofia noastra, incat oferim cabine AquaClass® pentru o experienta de wellness completa. Elementele sunt infuzate cu grija in camera dvs., de la verande care va permit sa va conectati cu marea pana la selectie de saltele si perne Cashmere™. Savurati preparate sanatoase, inclusiv noi optiuni la restaurantul dvs. exclusivist, Blu. In plus, va veti bucura de acces la SEA Thermal Suite, un spa concierge, acces gratuit la fitness, tarife preferentiale la pachetele spa AquaClass, zilnic apa imbuteliata in cabina, optiuni sanatoase in meniul pentru room service si un covoras de yoga pentru utilizare la bord. Ne-am gandit la toate, astfel incat sa va puteti concentra pe mintea, corpul si spiritul dvs.


Blu


Sea Thermal Suite


Spa Concierge

CABINE CU BALCON CONCIERGE CLASS

Micile detalii fac diferenta, iar acum cabinele noastre meticulos gandite Concierge Class sunt si mai bune. Dispunand de noi servicii, facilitati si acces la evenimente exclusive, patrundeti in interior si descoperiti un spatiu care este cu mult mai mult decat o cabina – este o experienta. In calitate de oaspete Concierge Class, echipa de profesionisti dedicati se va ocupa de tot ce aveti nevoile pentru o vacanta reusita.

CABINE CU BALCON

Intampinati ziua din balconul dvs. privat sau priviti apusul de soare peste mare cu o persoana speciala, bucurati-va de briza proaspata a marii si de apusuri uluitoare.

CABINE EXTERIOARE

Relaxati-va si bucurati-va de cabina dvs cu vederi spectaculoase. Fiecare cabina cu vedere la ocean include facilitati de clasa mondiala pentru a crea experiente de lux.

CABINE INTERIOARE

Bun venit la sanctuarul dvs. personal pe mare. Fiecare cabina din interiorul navelor Celebrity include facilitati de clasa mondiala pentru a crea experiente de lux.

NEW LUXURY - O ABORDARE NOUA, MAI MULTE BENEFICII

ALWAYS INCLUDEDSM

1

ALWAYS INCLUDED

 • Taxa de servicii la bord
 • Pachet Internet WiFi Surf
 • Pachet bauturi CLASSIC

2

ELEVATE

 • Taxa de servicii la bord
 • Pachet Internet WiFi Surf
 • Pachet bauturi PREMIUM
 • Credit pana la 200 USD  pentru excursii optionale

3

INDULGE

 • Taxa de servicii la bord
 • Pachet Internet WiFi Stream
 • Pachet bauturi PREMIUM
 • Credit pana la 200 USD pentru excursii optionale
 • Credit pana la 200 USD pentru cheltuieli la bord

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru